Verkkopalvelut

Tarjoamme verkkopalveluita organisaatioiden erilaisiin tarpeisiin. Palveluidemme kautta voit tarkastella rekisteritietoja, ladata aineistoja ja julkaista räätälöityjä karttoja.

Maanmittauslaitoksen karttoja voit myös katsella maksutta verkossa.

Lataa karttoja maksutta

Maastokarttoja ja ilmakuvia on ladattavissa digitaalisessa muodossa Avoimien aineistojen tiedostopalvelusta.

Vanhat painetut kartat -verkkopalvelusta voit ladata vanhoja painettuja peruskarttoja. Kartat on painettu vuosina 1949–1992.

Viranomais- ja yrityskäyttöön

Kiinteistötietopalvelussa voit selata valtakunnallisen kiinteistötietojärjestelmän tietoja. Palvelun kautta saa sekä kiinteistörekisterin että lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin tietoja. Palvelu on tarkoitettu viranomaisille ja sellaisille yrityskäyttäjille, joille voidaan myöntää käyttölupa.

Hallinnon karttapalvelussa voit luoda haluamasi karttanäkymän ja julkaista sen omilla verkkosivuillasi. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu viranomaisille viranomaiskäyttöön.

Kiinteistökaupan verkkopalvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luovuttaa, vastaanottaa ja kiinnittää kiinteistöjä, siirtää sähköisiä panttikirjoja sekä laatia valtakirjoja järjestelmässä toimimiseen.

Kaupungeille ja kunnille

KTJ-rekisterinpito on tarkoitettu kiinteistörekisteriä ylläpitävien kuntien käyttöön. Sovelluksen avulla päivitetään kiinteistörekisterin tietoja.