Hoppa till huvudinnehåll

Alueellinen yksityistietoimitus, Mynämäki 2022-696873

Förrättningsnummer
2022-696873
Förrättningsslag
Lokal enskild vägförrättning
Kommun
Mynämäki

Yleistä

Maanmittauslaitoksen omasta aloitteesta pidämme toimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen kulkuoikeudet ja muut oikeudet vastaamaan niiden todellisia tarpeita ottaen huomioon alueella ennestään oleva tieverkko ja aikaisemmin perustetut muut oikeudet.  Toimituksen lopputuloksena on tarkoitus saada kiinteistöjen kaikki tarpeelliset ja käytössä olevat oikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kartalle. Toimitus koskee kaikkia toimitusalueella olevia kiinteistöjä.   

Toimituksissa ei käsitellä vielä lohkomattomien määräalojen oikeuksia eikä oikeuksia, joissa ilmenee epäselvyyttä tai ristiriitaisuutta. 

Koska kysymyksessä on käytössä olevien ja tarpeellisten oikeuksien voimaan jättäminen ja rekisteriin merkitseminen, toimitusalueelle aikaisemmin perustetut oikeudet, joiden sijaintia ei tiedetä tai jotka eivät ole enää käytössä, lakkauttamaan.

Perustiedot:  

Toimitusalue on Mynämäellä ja sen rajaus on merkitty liitteenä olevaan vaikutusaluekarttaan. 

Voit katsoa videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle. Video on osoitteessa: https://dreambroker.com/channel/zhvg05g7/4s3vyqyk

Kokousaika:   

Kokous pidettiin 5.3.2024 klo 9:30 Mynämäen kunnan auditoriossa. Valitusaika päättyy 8.4.2024

Kokousaineisto, toimituskartta ja luettelot toimitusalueen tieoikeuksista, on katsottavissa tämän sivun lopussa olevasta kohdasta Liitteet. Nämä aineistot ovat alustavia, koska lopullinen aineisto on tarkoitus vahvistaa kokouksessa.

Yhteystiedot:  

Toimitusvalmistelijana toimii Armi Lieskivi puh. +358 40 801 7862, sähköposti: armi.lieskivi@maanmittauslaitos.fi

Toimitusinsinööri Kristiina Katajalehto, puh. +358 400 771 436, sähköposti: kristiina.katajalehto@maanmittauslaitos.fi 

Bifogad fil

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).