Maastokartta

Lisätietoa Karttapaikasta

Palvelun kautta pääset tutustumaan Maanmittauslaitoksen maastokarttoihin, ilmakuviin ja taustakarttoihin. Voit hakea karttoja koko Suomesta mm. paikannimillä ja koordinaateilla. Tarkemmissa mittakaavoissa voit tarkastella myös kiinteistörajoja ja kiinteistötunnuksia.

Karttahaun lisäksi palvelusta löytyy monia muita ominaisuuksia, kuten koordinaattien muunnos ja karttalinkin tekeminen. Palvelun kautta voit myös tilata erilaisia painettuja karttoja.

Palvelu on tarkoitettu yksityisille henkilöille. Se on kaikille avoin ja maksuton, eikä palvelun käyttö vaadi rekisteröitymistä.

Painetut kartat

Maanmittauslaitos julkaisee painettuja karttoja koko Suomesta mittakaavoissa 1:25 000 (peruskartta) ja 1:50 000 (maastokartta).

Peruskartalla 1:25 000 näkyvät kiinteistöjaotus, tiet, talot, vedet, pellot, maaston kuviot ja korkeussuhteet sekä suojelu- ja rauhoitusalueet.

Maastokartta 1:50 000 kuvaa maastoa yleisemmin kuin peruskartta. Peruskartasto kattaa koko maan.

Maastokartta 1:100 000 on uudistunut

Maastotietokannasta yleistetty vektorimuotoinen Maastokartta mittakaavassa 1:100 000 on valmistunut koko Suomesta. Uudistunutta kartta-aineistoa voi käyttää esimerkiksi karttatuotteiden valmistuksessa, lähestymiskarttoina verkkopalveluissa tai kunnan yleiskaavan suunnittelussa.

Maastotuotteet on tarkoitettu ensisijassa organisaatioille, jotka voivat ostaa käyttöoikeuden tarvitsemaansa aineistoon. Tuotteita myyvät Maanmittauslaitoksen tietopalvelukeskus, maanmittaustoimistot ja jälleenmyyjät.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Maastokartta