Kiinteistötiedot

Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS)

Palvelun kautta saat käyttöösi ajantasaiset kiinteistörajat ja kiinteistötunnukset sijaintitietoineen. Palvelun kautta on mahdollista kysellä myös joitakin palstan ja rekisteriyksikön keskeisiä tietoja. Palvelu on tarkoitettu WFS-standardia tukevien sovellusten käyttöön.

Käyttöönotto

Yhteys kiinteistötietojen tulostepalvelun ja asiakkaan välillä on SSL-suojattu (Secure Socket Layer, HTTPS-protokolla). Palveluun pitää kirjautua sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana. Käytössä on HTTP Basic Authentication -tunnistus, jonka on oltava mukana jokaisessa pyynnössä. Kiinteistötietojen tulostepalvelussa kerätään hakuihin liittyviä tilasto- ja laskutustietoja palvelupyyntöjen perusteella käyttäjätunnuksittain jaoteltuna.

Asiasanat:

Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS)

Palvelun kautta saat käyttöösi ajantasaiset kiinteistörajat ja kiinteistötunnukset sijaintitietoineen.  Palvelun kautta on mahdollista kysellä myös joitakin palstan ja rekisteriyksikön keskeisiä tietoja. Palvelu on tarkoitettu WFS-standardia tukevien sovellusten käyttöön.

Palvelusta on julkaistu uusi versio 17.3.2015. Uudessa versiossa on entisten tuotteiden lisäksi tietoja kiinteistörekisterin sijainnillisista käyttöoikeusyksiköistä. Käyttöoikeusyksiköitä ovat mm. tieoikeudet, luonnonsuojelualueet yksityisten omistamilla alueilla ja voimansiirtolinjat.

Asiasanat:

Sivut

Tilaa syöte RSS - Kiinteistötiedot