Kiinteistötiedot

Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS)

Palvelun kautta saat käyttöösi ajantasaiset kiinteistörajat ja kiinteistötunnukset sijaintitietoineen. Palvelun kautta on mahdollista kysellä myös joitakin palstan ja rekisteriyksikön keskeisiä tietoja. Palvelu on tarkoitettu WFS-standardia tukevien sovellusten käyttöön.

suomi

Käyttöönotto

Yhteys kiinteistötietojen tulostepalvelun ja asiakkaan välillä on SSL-suojattu (Secure Socket Layer, HTTPS-protokolla). Palveluun pitää kirjautua sisään antamalla käyttäjätunnus ja salasana. Käytössä on HTTP Basic Authentication -tunnistus, jonka on oltava mukana jokaisessa pyynnössä. Kiinteistötietojen tulostepalvelussa kerätään hakuihin liittyviä tilasto- ja laskutustietoja palvelupyyntöjen perusteella käyttäjätunnuksittain jaoteltuna.

Asiasanat:

Tilaus

Tuotantokäyttö

Rajapintapalvelun käyttöönotto edellyttää sopimusta Maanmittauslaitoksen kanssa. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimuksessa määritellään käyttöoikeus rajapinnan kautta käytettäville tuotteille. Lisäksi kiinteistörekisterin tietojen käyttö edellyttää lupaa.

Jos olet kiinnostunut palvelusta, ota yhteyttä sähköpostitse verkkopalveluiden asiakastukeen osoitteeseen verkkopalvelut(at)maanmittauslaitos.fi Viestistä tulisi käydä ilmi, minkälaiseen käyttötarkoitukseen palvelua haetaan.

Kiinteistötietojen kyselypalvelu (WFS)

Palvelun kautta saat käyttöösi ajantasaiset kiinteistörajat ja kiinteistötunnukset sijaintitietoineen.  Palvelun kautta on mahdollista kysellä myös joitakin palstan ja rekisteriyksikön keskeisiä tietoja. Palvelu on tarkoitettu WFS-standardia tukevien sovellusten käyttöön.

Palvelusta saatavien kiinteistörekisterin tietojen käyttö edellyttää lupaa.

Palvelu on  käytettävissä ma - su klo 00.15 - 23.15. Rajapinnan tuki palvelee ma - pe klo 8 - 16.

Asiasanat:

Sivut

Tilaa syöte RSS - Kiinteistötiedot