Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus 2021-654369

Toimitusnumero
2021-654369
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Loviisa

Maanmittauslaitoksen tehtäviin kuuluu muun muassa kiinteistörekisterin perusparantaminen. Koska kiinteistörekisteriin merkittyjen tieoikeuksien kohdalla on puutteita, Maanmittauslaitos täydentää kiinteistörekisteriä tieoikeuksien osalta. Tämä alueellinen tietoimitus suoritetaan valtion varoin.

Alueellisen tietoimituksen tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen kulkuoikeudet vastaamaan kiinteistöjen todellisia kulkutarpeita. Toimituksessa otetaan huomioon alueella ennestään oleva tieverkko. Kiinteistörekisteriin ja toimituskartalle saadaan näin vahvistetuiksi kiinteistöjen tarpeelliset viralliset tiet.

Toimituksessa ei käsitellä sellaista tieoikeuden perustamista, joka kohdistuisi uuteen alueeseen. Lisäksi toimituksessa ei tulla käsittelemään sellaista tieoikeuden perustamista, jossa ilmenee epäselvyyttä tai ristiriitaisuutta. Koska kysymyksessä on käytössä olevan tieverkoston inventointi ja perusparantaminen kiinteistörekisteriin, ei toimituksessa määrätä tienpidon yksiköintiä.

Tietoimituksen kohteena olevalla alueella sijaitsevat mahdolliset tarpeettomat tieoikeudet tullaan lakkauttamaan.

Toimituskokous pidetään Byahemmetissä, osoitteessa Byahemintie 16, Vanhakylä, tiistaina 13.12.2022 klo 9:45.

Asianosaiset voivat tutustua toimituksen karttaluonnoksiin toimituspaikalla klo 9:15 alkaen.

Yhteystiedot

Toimitusinsinööri Greger Nyberg

Puh. 0400 762 369

S-posti: greger.nyberg@maanmittauslaitos.fi

 

Lopullinen toimituskartta lisätty sivulle 22.12.2022.

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).