Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus Somero TN:o 2021-665448

Toimitusnumero
2021-665448
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Somero

Maanmittauslaitos on määrännyt suoritettavaksi alueellisen yksityistietoimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen ja muiden rekisteriyksiköiden kulkuoikeudet vastaamaan niiden todellisia kulkutarpeita ottaen huomioon alueella ennestään oleva tieverkko.  Toimituksen lopputuloksena on tarkoitus saada kiinteistöjen ja yhteisten alueiden kaikki tarpeelliset kulkuoikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kiinteistörekisterikartalle. Toimitus koskee kaikkia niitä kiinteistöjä ja yhteisiä alueita, joilla on tiluksia tai tieoikeus toimitusalueella.   

Perustiedot:  

Toimitusalue käsittää osaa Someron kaupungin aluetta. Aluerajaus on merkitty oheiseen vaikutusaluekarttaan. Alueen pinta-ala on noin 1072 hehtaaria ja kiinteistöjä alueella on noin 882 kpl. Voit katsoa myös videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle: https://mml.videosync.fi/ayt   

Toimitusalueeseen kohdistuu osa Someron kaupungin asemakaava-aluetta. Asemakaava-alueen kiinteistöjen kulku on asemakaavaan merkittyjä katualueiden kautta.   

Ajankohtaista:   

Alueellinen tietoimitus on tullut vireille 25.5.2021  

Maanomistajien kuuleminen on suoritettu kesäkuussa/heinäkuussa 2021. Asemakaava-alueen kiinteistöjen omistajille ei ole lähetetty kuulemista. 

Maastokatselmus on suoritettu 11.5.2022.  

Kokous pidetään 13.9.2022 klo 9:30 Someron kaupungintalon valtuustosalissa. Kokousaineistoon on mahdollista tutustua ennen kokousta klo 9:00-9:30 välisenä aikana. Kokousaineisto (järjestelysuunnitelma ja luettelo tieoikeuksista kokoukseen) löytyy sivun lopussa olevasta kohdasta Liitteet. Nämä aineistot ovat alustavia, koska lopullinen aineisto on tarkoitus vahvistaa kokouksessa. Kokoukseen osallistuvien asianosaisten on huolehdittava, että saapuvat kokoukseen oireettomina (=terveenä).    

Yhteystiedot:  

Toimitusinsinööri Pekka Heino, puh. +358407463240, sähköposti: pekka.heino@maanmittauslaitos.fi  

Toimitusvalmistelija Pinja Lammi puh. +358504008928,  sähköposti: pinja.lammi@maanmittauslaitos.fi   

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).