Hyppää pääsisältöön

Kutsu yksityistietoimitukseen

Toimitusnumero
2021-668180
Toimituslaji
Muut toimitukset
Kunta
Simo

Kokouspäivä perjantai 19.8.2022 klo 12:00, paikka Toivon tupa, Simontie 1, Simo.

 

Toimituksen tarkoitus:

Rajakiiri OY:n hakemuksessa on pyydetty perustamaan 20 metriä leveät tieoikeudet (mutkissa vielä leveämmät) vuokratuille tuulivoimapaikoille.

Toimituksen tarkoituksena on tutkia ja ratkaista tuulivoimapuiston rakentamista varten tarpeellisten uusien tieoikeuksien perustaminen tai vanhojen tieoikeuksien leventäminen riittävän leveiksi.

Kokouksen tarkoitus:

Tässä kokouksessa aloitetaan em. toimitus ja mahdollisuuksien mukaan lopetetaan samana päivänä. Toimituksesta voidaan tarvittaessa pitää useampia kokouksia, joista tiedotetaan erikseen kutsukirjeillä. Tarvittaessa toimitus voidaan jakaa useampaan osaan.

Toimituksessa käsitellään mm. toimituksen edellytykset, oikeuksien perustamisen edellytykset ja niiden täyttyessä tieoikeuksien perustamiset, niiden sijainti ja leveydet, teiden rakentaminen, korvaukset ja tarvittavat rajamerkkien siirrot, sekä muut esille tulevat yksityistielain mukaiset asiat.


Asianosaiset voivat esittää vaatimuksia tieoikeuksien ja muiden asioiden suhteen kokouksessa suullisesti ja kirjallisesti tai ennen kokousta kirjallisesti.

Lisätietoja:

Toimitusinsinööri

Pasi Nurmela

pasi.nurmela@maanmittauslaitos.fi

0505978884

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).