Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus, Raasepori ja Inkoo

Toimitusnumero
2022-694995
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Raasepori
Lohja

Alueellinen yksityistietoimitus Mustion, Bålabyn ja Kivelä alueella Raaseporissa ja Lohjalla

Toimituksen tarkoitus on saada kohdealueella kiinteistörekisteri ja rekisterikartta ajan tasalle niin, että alueen olemassa oleva tieverkko ja viralliset tieoikeudet vastaavat toisiaan. Toimitus on valtion rahoittama. Ylimääräiset, tarpeettomat ja virheelliset tieoikeudet lakkautetaan, ja merkinnät poistetaan kiinteistörekisteristä.

Tarkoitus on, että jokaisen kiinteistön tieoikeus toisen kiinteistön tai toisten kiinteistöjen kautta olisi asemaltaan ja leveydeltään määrättynä ja yksilöidysti merkittynä kiinteistörekisteriin ja rekisterikarttaan. Kysymys ei ole uusista tiehankkeista tai tiejärjestelyistä vaan ainoastaan vanhan, olemassa olevan tilanteen selvittämisestä ja kiinteistörekisterin parantamisesta tältä osin. Toimituksessa ei määrätä tienpidon yksiköintiä.

Järjestelykartan luonnoksen löydät tästä.

Voit katsoa myös videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Mahdolliset kysymykset ja huomautukset kulkuyhteyksien järjestelyyn pyydetään esittämään toimitusinsinöörille jo ennen toimituskokousta.

Toimitus aloitetaan perjantaina 6.10.2023 klo 10:00 Maanmittauslaitoksen Lohjan palvelupisteessä, Kauppakeskus Lohjantähden 4. krs. (Kalevankatu 4, Lohja).

 

Toimitusinsinööri Hannu Kiviluoto
Puhelinnumero: +358 40 152 4972
Sähköposti: hannu.kiviluoto@maanmittauslaitos.fi