Hyppää pääsisältöön

Vihti alueellinen yksityistietoimitus

Toimitusnumero
2022-704756
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Vihti

Tällä valtion varoilla suoritettavalla toimituksella tehdään kiinteistörekisterin perusparantamista, selvittämällä kiinteistöjen kulkuoikeuksia alueen olemassa olevalla tieverkolla. Toimituksessa vahvistetaan järjestelysuunnitelma, joka on laadittu arkistotutkimusten, alueen olemassa olevan tieverkon ja kiinteistörekisterin perusteella.

Kysymys ei ole uusista tiehankkeista tai tiejärjestelyistä, vaan ainoastaan vanhan olemassa olevan tilanteen selvittämisestä ja kiinteistörekisterin parantamisesta tältä osin. Toimituksessa ei määrätä tienpidon yksiköintiä.
  
Toimituksen lopputuloksena on tarkoitus saada kiinteistöjen tarpeelliset kulkuoikeudet yksiselitteisesti merkityksi kiinteistörekisteriin ja kiinteistörekisterikartalle, samalla tarpeettomat tieoikeudet toimitusalueelta lakkautetaan.

Toimitusta koskeva kulkuyhteyksien järjestelysuunnitelmakartta ja muuta tietoa toimituksesta on nähtävillä osoitteessa:

www.maanmittauslaitos.fi/TN2022-704756

Kokoukseen voi osallistua halutessaan myös TEAMS- yhteyden välityksellä
TEAMS- linkki kokoukseen lähetetään pyydettäessä.

Toimitusinsinööri toivoo lisäksi, että mikäli kokoukseen kutsutuilla on oman kiinteistön tiejärjestelyistä kysyttävää tai epäselvää ottaisi yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ennen kokousta. Valtaosa toimitukseen liittyvistä epäselvyyksistä ja kysymyksistä voidaan selvittää asianosaisille ennen kokousta, jolloin fyysinen läsnäolo kokouksessa ei ole välttämättä enää tarpeellista.

Internet osoitteessa https://dreambroker.com/channel/7gm93dri/4s3vyqyk(suomeksi) voit tutustua videon avulla alueellisessa tietoimituksessa käsiteltäviin asioihin.

Lisätietoja toimituksen kulusta saa toimitusinsinööriltä, yhteystiedot jäljempänä.

Mikäli joku asianosaisista vaatii, että toimituksessa on käytettävä kunnanvaltuuston valitsemia uskottuja miehiä niin on se saatettava toimitusinsinöörin tietoon mahdollisimman pian, jolloin uskotut miehet ehditään kutsumaan paikalle.

 

Toimituskokous Pe 5.5.2023 klo 13:00 Lohjan palvelupisteen kokoushuoneessa. Osoite: Kalevankatu 4 (kauppakeskus Lohjantähti) 4. krs Lohja

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).