Hyppää pääsisältöön

Alueellinen yksityistietoimitus 2023-708996

Toimitusnumero
2023-708996
Toimituslaji
Alueellinen tietoimitus
Kunta
Salo

Yleistä

Maanmittauslaitoksen omasta aloitteesta pidämme toimituksen, jonka tavoitteena on järjestellä toimitusalueen kiinteistöjen oikeudet vastaamaan niiden todellisia tarpeita ottaen huomioon ennestään oleva tieverkko, alueelle vahvistettu asemakaava ja aikaisemmin perustetut oikeudet.  Toimituksen lopputuloksena on tarkoitus saada kiinteistöjen kaikki tarpeelliset ja käytössä olevat oikeudet merkityiksi yksiselitteisesti kiinteistörekisteriin ja kartalle. Toimitus koskee kaikkia toimitusalueella olevia kiinteistöjä.   

Toimituksessa ei käsitellä vielä erottamattomien määräalojen oikeuksia eikä oikeuksia, joissa ilmenee epäselvyyttä tai ristiriitaisuutta. 

Koska kysymyksessä on käytössä olevien ja tarpeellisten oikeuksien voimaan jättäminen ja rekisteriin merkitseminen, toimitusalueelle aikaisemmin perustetut oikeudet, jotka on korvattu asemakaavalla, joiden sijaintia ei tiedetä tai jotka eivät ole enää käytössä, tullaan lakkauttamaan.

Voit katsoa videolta, mikä alueellinen yksityistietoimitus on, ja mitä se tarkoittaa sinulle. Video on osoitteessa: https://dreambroker.com/channel/zhvg05g7/4s3vyqyk

Toimitusalue:  

Toimitusalue on Salossa Turku-Helsinki moottoritien ja Salon keskustan asemakaava-alueen välinen alue liitekartan mukaisesti.

Kokousaika:   

Kokous pidetään 13.6.2024 klo 13:00 Salon kaupungintalon valtuustosalissa Tammi, os. Tehdaskatu 2, Salo

Kokousaineisto (vaikutusaluekartta, järjestelysuunnitelma ja luettelo oikeuksista toimitusalueella) löytyy tämän sivun lopussa olevasta kohdasta Liitteet. Nämä aineistot ovat alustavia, koska lopullinen aineisto on tarkoitus vahvistaa kokouksessa.

Kokousaineistoon on mahdollista tutustua myös ennen kokousta kokouspaikalla klo 12:30 - 13:00 välisenä aikana.

Mikäli kartalle merkityt oikeudet vastaavat kiinteistöllesi tarpeellisia oikeuksia tai kulku on asemakaavan mukaiselta kadulta eikä oikeuksiin tarvitse tehdä muutoksia, yhteydenottoon tai kokouksessa paikallaoloon ei ole tarvetta.

Toimitus tehdään valtion varoin. 

 

Toimitusvalmistelija Eija Pelkonen

eija.pelkonen@maanmittauslaitos.fi

050 473 3683

 

Toimitusinsinööri Kristiina Katajalehto (lomalla 27.5 - 31.5.2024)

sähköposti: kristiina.katajalehto@maanmittauslaitos.fi

puh: 0400 771 436

Liitteet

Jos olet osallisena toimituksessa ja tarvitset toimituksen liitteen saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä toimitusinsinööriin (ei koske karttaliitteitä).