Auta meitä kehittämään parempi Paikkatietoalusta – vastaa kyselyyn

Oletko testannut Laatuvahtia ja Tallennuspalvelua, Suomigrammia tai muita Paikkatietoalustan palveluita? Vastaa lyhyeen kävijäkyselyyn. Autat palveluiden kehittämisessä ja voit osallistua samalla Suomi-karttatekstiilin arvontaan.

Kuvakaappaus Paikkatietoalustan etusivusta.

Paikkatietoalusta on Maanmittauslaitoksen ylläpitämä palvelukokonaisuus, joka palvelee paikkatiedon käyttäjiä sekä kuntia ja muita paikkatiedon tuottajia.

Paikkatietoalustan ensimmäiset palvelut julkaistiin kehitys- ja koulutusympäristössä (beta.paikkatietoalusta.fi) syksyllä 2018. Sivuston kävijämäärät ovat tasaisessa nousussa, ja pelkästään vuoden 2020 viiden ensimmäisen kuukauden aikana beta.paikkatietoalusta.fi-sivustolle on kertynyt liki 100 000 sivukatselua.

Nyt haluamme selvittää: Ketkä palveluita käyttävät? Vastaavatko palvelut käyttäjien tarpeita? Miten voisimme parantaa Paikkatietoalustan palveluvalikoimaa?

Vastaa kyselyyn ja auta meitä tekemään parempi Paikkatietoalusta. Vastaaminen kestää muutaman minuutin. Kyselyyn vastaamisen yhteydessä voit osallistua puuvillaisen Suomi-karttatekstiilin arvontaan. Kysely on auki 11.7.2020 saakka.

Vastaa kyselyyn osoitteessa beta.paikkatietoalusta.fi.
Pääset kyselyyn myös suoraan tästä linkistä.

Jos sinulla on kysyttävää kyselystä tai Paikkatietoalustasta, voit olla yhteydessä Paikkatietoalustan viestintään: info@paikkatietoalusta.fi. 
 

Uusimmat uutiset ja blogit