Ilmoittaudu Maanmittauslaitoksen ja Insinööriliiton kesätyöwebinaariin

Maanmittauslaitos ja Insinööriliitto järjestävät maanmittausalan opiskelijoille kesätyöwebinaarin. Ilmoittautuminen webinaariin on nyt käynnissä.

Kuvassa aurinkoinen maisema, jonka päällä lukee kesätyöwebinaari 26.1.

Kiinnostaako työ Maan ja avaruuden väliltä? Tervetuloa kuulemaan kesätöistä ja uramahdollisuuksista webinaarissa 26.1.

Järjestämme yhdessä Insinööriliiton kanssa maanmittausalan opiskelijoille kesätyöwebinaarin tiistaina 26.1.2021 kello 16–18. Ilmoittautuminen webinaariin on nyt käynnissä ja jatkuu 25.1. saakka.

Uratarinoita ja käytännön vinkkejä - sekä pitsaa 

Maanmittausalan opiskelijoilta kysyttiin ennakkokyselyssä, mitä he haluaisivat kuulla. Kiitos lukuisille vastaajille! Suunnittelimme vastausten perusteella webinaarin ohjelman.

Luvassa on erilaisten MML-uramahdollisuuksien esittelyä nuorten osaajien (ja ex-kesätyöntekijöiden) kertomana, vinkkejä esimerkiksi työhakemuksen tekoon sekä kysymys-vastaus-osio, jossa vastataan kyselyyn vastanneiden esittämiin erinomaisiin kysymyksiin.

Olennaisina käytännön tietoina mainittakoon, että
a) webinaarin osallistujat voivat tilata itselleen pitsat Insinööriliiton piikkiin, 
b) webinaarin esityskieli on suomi, ja
c) tarkempi ohjelma sekä osallistumisohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Tilaa siis pitsa, raivaa tilaa sohvalle ja liity linjoille!

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: Kesätyöwebinaari_2021

Kesällä 2021 luvassa 100 kesätyöpaikkaa

Palkkaamme jälleen noin 100 kesätyöntekijää 35 paikkakunnalle ympäri Suomen. Harjoittelijoita palkataan maanmittaustehtäviin, sovelluskehitykseen, asiakaspalveluun, tietohallintoon sekä tutkimustehtäviin. Suureen osaan paikkoja ei tarvita aiempaa työkokemusta – soveltuvat opinnot ja halu oppia ovat tärkeämpiä.

Kesätyöhakumme on auki tänä vuonna 11.1.–12.2.2021. Hakuilmoitukset löytyvät valtiolle.fi-palvelusta ja ne tulevat näkyviin myös sivulla maanmittauslaitos.fi/tyopaikat.

Uusimmat uutiset ja blogit