Käyttökatko Kiinteistötietojen tulostepalvelussa 12.2.2018 (kiinteistörekisterin tulosteet)

Kiinteistötietojärjestelmän sovelluksiin tehdään versionvaihto helmikuussa. Versiovaihdon vuoksi kiinteistötietojen tulostepalvelussa on osittainen käyttökatko. Käyttökatko alkaa maanantaina 12.2 klo 12.00 ja päättyy tiistaiaamulla 13.2.

Käyttökatkon aikana kiinteistörekisterin tuotteet (mm. kiinteistörekisteriote, kiinteistörekisterin karttaote ja ote kiinteistötietojärjestelmästä) ovat poissa käytöstä.

Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin tuotteet (lainhuutotodistus, rasitustodistus, vuokraoikeustodistus, omistajien ja vuokralaisten yhteystiedot) ovat käytettävissä normaalisti koko käyttökatkon ajan.

 
Otteiden rekisteritilannepäivämäärät

Kiinteistötietojärjestelmän versionvaihdon vuoksi muutosten tallennus kiinteistörekisteriin keskeytetään perjantaina 9.2. Tämän vuoksi 9.-12.2.2018 välisenä aikana kiinteistörekisterin otteiden rekisteritilannepäivämääränä näkyy 9.2.2018. Muutosten tallennusta jatketaan tiistaiaamusta 13.2. alkaen, jonka jälkeen kiinteistörekisterin otteilla näkyy taas normaalisti kuluva päivä.

Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin otteissa rekisteritilannepäivämäärä on kuluva päivä koko versionvaihdon ajan.


Muutokset

Määräalan alkuperäisten saajien ja luovuttajien tietoja ei jatkossa näytetä Kiinteistörekisteriotteella. Ajantasaisia saanto- ja omistustietoja voi tarkastella lainhuutotodistukselta.

 

Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.


Verkkopalveluiden asiakastuki
Maanmittauslaitos
Puh. 029 530 1119
Verkkopalvelut@maanmittauslaitos.fi
www.maanmittauslaitos.fi

Uusimmat uutiset ja blogit