Kutsu: Paikkatietomarkkinat 5.–6.11. Helsingissä

Kuva messutilasta, jossa on paljon ihmisiä.
Kuva:
Julia Hautojärvi

Tervetuloa vuoden tärkeimpään paikkatietoalan ammattitapahtumaan!

Maanantaina 5.11. tapahtuman avauspuheenvuoron pitää maakunta- ja soteuudistuksen projektijohtaja, alivaltiosihteeri Päivi Nerg, joka puhuu siitä, miten sote hyödyntää paikkatietoja. Lisäksi tapahtumassa keskustellaan mm. kyberturvallisuudesta, avoimen tiedon riskeistä ja droneista.

Aika: 5.11. klo 9.00–18.00
           6.11. klo 9.00–15.00

Paikka: Messukeskus Siipi, Helsinki

Ajankohtaiset puheenvuorot ja näytteilleasettajien tietoiskut sekä monipuolinen näyttely tarjoavat
laajan kokonaiskuvan paikkatiedon nykytilasta ja lähitulevaisuuden trendeistä. Näyttely on avoinna molempina päivinä. Tapahtuma on kävijöille maksuton.

Maanmittauslaitoksen osastolla esitellään palveluita ja tutkimusta

Mitä Maanmittauslaitoksella tapahtuu 2019? Päivitämme tällä hetkellä kiivaasti palveluitamme. Tule kuulemaan uusista ja entistä tehokkaammista sekä laadukkaammista palveluista Maanmittauslaitoksen osastolle A5!

Maanmittauslaitoksen osastolla esitellään laajasti myös tutkimustamme. Paikkatietokeskus FGI:n tutkijoita on tavattavissa koko tapahtuman ajan. Kävijöillä on mahdollisuus tutustua paikkatietoalan tutkimuksen eri osa-alueisiin. Ohjelmassa on tiistaina 6.11. mm. sisätilapaikannuksen demo sekä drone-esittely. Osastolla vierailee myös Maanmittauslaitoksen INSPIRE-sihteeristö, joka ylläpitää kansallista paikkatietoportaalia Paikkatietoikkunaa.

Katso osaston tarkempi ohjelma tapahtumasovellus Eventos Mobilesta, josta löytyy myös Paikkatietomarkkinoiden koko ohjelma.

Lisätietoja Paikkatietomarkkinoista

Viestintäassistentti Suvi Takala, 050 516 4384, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi
Markkinoinnin asiantuntija Päivi Varis, 040 801 7666, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

www.paikkatietomarkkinat.fi

Uusimmat uutiset ja blogit