Maanmittauslaitoksen ekosysteemiajattelu ja digitaaliset palvelut tutuksi - webinaarisarja yrityksille

Kiitos marraskuisista torstaiaamuista kanssamme kahvin ja miniwebinaarin äärellä.

Webinaareissa kerrottiin, miten palvelemme eri ekosysteemejä ja toteutamme yritysten kanssa ainutlaatuisia palvelukokemuksia asiakkaille sekä millaisia ratkaisuja palveluportfoliostamme löytyy erilaisiin tarpeisiin. 

  • Webinaarit tallennetaan ja ovat katsottavissa kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen. Linkit tallenteisiin löydät tältä sivulta.
  • Tilaisuudet järjestettiin Skypessä
  • Tutustu palveluihimme Digitaaliset palvelut -sivulla
  • Lue Suomen kuvalehden sivuilta artikkeli digitaalisista palveluistamme

Siiloista ekosysteemeihin – palveluketjuilla ainutlaatuinen palvelukokemus asiakkaalle
torstai 5.11. klo 9.00-9.30

Toimivissa ja tehokkaissa, palveluketjuihin perustuvissa digitaalisessa ekosysteemeissä kaikki osapuolet voittavat – niin toimijoiden asiakkaat kuin itse toimijatkin. Tule aamukahville mukaan kuulemaan Maanmittauslaitoksen tuoreen ekosysteemijohtaja Juha Tuomaalan ajatuksia siitä, miten luomme nyt ja tulevaisuudessa arvoa asiakkaillemme ja miten toteutamme yritysten kanssa ainutlaatuisia palvelukokemuksia asiakkaille. Yhdessä on mahdollista ratkaista aikamme suuria, yhteisiä haasteita. Millaisella tiellä olemme, mitä keinoja on käytössä ja mille tulevaisuus näyttää? Kahvipannun ääressä Juhaa haastattelee johtava asiantuntija Anniina Lundvall.

Katseluaika on päättynyt.

Asumisen palveluiden rajapinnat tutuksi
torstai 12.11. klo 9.00-9.30

Tarvitsetko kiinteistöihin ja huoneistoihin liittyviä tietoja yrityksesi toiminnassa? Tule tutustumaan Maanmittauslaitoksen tuottaman tiedon käyttömahdollisuuksiin. Kerromme tuotteiden ja palveluiden käytön ehdoista sekä niiden sujuvasta käyttöönotosta. Webinaarissa palveluista kertoo ja kysymyksiin vastaavat Maanmittauslaitoksen tietopalveluiden asiantuntijat Pauliina Heikkilä ja Leena Hirvelä.

Katseluaika on päättynyt.

Kartta- ja paikkatietorajapinnat tutuksi
torstai 19.11. klo 9.00-9.30

Tarvitsetko esimerkiksi rakennuksiin, maastoon, paikannimiin, tiestöön tai osoitteisiin liittyvää tietoa tai taustakarttoja digitaalisiin palveluihin? Kerromme tuotteiden ja palveluiden käytön ehdoista sekä niiden sujuvasta käyttöönotosta. Webinaarissa palveluista kertoo ja kysymyksiin vastaa Maanmittauslaitoksen tietopalveluiden asiantuntija Jesper Wallenius.

Webinaari Videosyncissä.

Uusimmat uutiset ja blogit