Maanmittauslaitoksen palvelut esillä SILVA2019 Metsätapahtumassa Joensuussa

Syyskuun alussa 6.-7.9. levittäytyy laaja metsäinen kirjo metsäklusteriin liittyviä palveluja ja tuotteita Joensuun Laulurinteelle.

Metsää
Kuva:
Julia Hautojärvi

Maanmittauslaitos on mukana jo 20-vuotiaassa perinteikkäässä tapahtumassa esitellen uusia ja vanhoja palvelututtavuuksiaan Karttapaikasta maanmittaustoimituksiin, kartta-aineistoihin ja sähköiseen Asiointipalveluun. Nyt siis kannattaa tulla paikan päälle päivittämään tietonsa Maanmittauslaitoksen osastolle nro 244 ilmaisista verkkopalveluistamme ja yleensäkin Maanmittauslaitoksen palvelutarjonnasta metsän omistajille, metsäammattilaisille ja metsissä liikkuville harrastajille.

Osastollamme esitellään ja arvotaan

Osastolla asiantuntijamme kertovat, kuinka esimerkiksi Karttapaikka palvelee karttakauppana ja helpottaa metsäisten kohteiden paikantamista. Tilattavista kartoista osastolla on esillä karttamalleja! Paikkatietoikkuna -sovellus avaa myös monen muun tuottajan kartta-aineistot niitä tarvitseville. Lisäksi uudesta, vuoden alussa toimintansa aloittaneesta Huoneistotietojärjestelmästä saa ajantasaista tietoa siitä, miten asuinhuoneiston omistavien tahojen osakekirjojen hallinta helpottuu sähköisen rekisterin myötä! Mutta emme myöskään unohda kertoa esimerkiksi maanmittaustoimituksista tai kirjaamisasioista, jotka ovat ne tunnetuimmat viranomaispalvelut monille metsän kanssa tekemisissä oleville.

Molempina päivinä arvotaan osastokyselyyn vastanneiden kesken karttatekstiilejä, jota voi käyttää oman mielikuvituksensa mukaan. Kyselyn avulla halutaan tietää, kuinka tuttuja Maanmittauslaitoksen palvelut ovat vastanneille.

Lisätietoja

Tapahtumasta saa lisätietoa tästä. Tapahtuma on avoinna pe klo 10-18 ja la klo 9-16. Tapahtuma on ilmainen ja alueella voi tehdä ostoksia esimerkiksi Sadonkorjuutapahtumassa. Maanmittauslaitos ei myy osastollaan mitään, mutta tarjoaa kattavasti tietoa tuottamistaan palveluista ja ohjaa niiden äärelle.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja Ulla Mikkanen, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi, puh. 040 80 11 261.

Uusimmat uutiset ja blogit