Maanmittauslaitos ja Verohallinto yhteisiin tiloihin Porvoossa

Maanmittauslaitos ja Verohallinto muuttavat ensi viikolla 24.8. uusiin yhteiskäyttötiloihin Porvoon Tulliportinkadulle.

Porvoossa otetaan käyttöön ensimmäiset valtionhallinnon eri toimijoiden yhteiskäyttötilat. Maanmittauslaitos ja Verohallinto palvelevat jatkossa samoissa asiakaspalvelutiloissa viikon eri päivinä.

Verohallinnon asiakaspalvelu on avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 9.00–12.00. Maanmittauslaitos puolestaan palvelee torstaisin ja perjantaisin klo 9.00–16.15.

– Asiakaspalvelutilat ovat yhteiskäytössä, mutta kaikkia palveluita ei ole tarjolla kaikkina päivinä, sanoo Verohallinnon toimistopäällikkö Jouni Westling.

– Verohallinnon asiakaspalvelijat eivät pysty neuvomaan Maanmittauslaitoksen asioissa tai päinvastoin. Verohallinnolle osoitettuja asiakirjoja voi jättää asiakaspalvelutiloissa olevaan postilaatikkoon niinä päivinä, kun Verohallinnon asiakaspalvelu ei ole auki.

Maanmittauslaitoksen toimitilapäällikkö Elina Aaltonen uskoo, että asiakkaat löytävät nopeasti uusiin tiloihin:

– Maanmittauslaitoksen asiakaspalvelun aukioloajat pysyvät samoina. Koska kirjaamisasiat vaativat vireille laittamista usein saman päivän aikana, asiakirjoja voi jättää Maanmittauslaitokselle vain torstaisin ja perjantaisin asiakaspalvelun ollessa auki.

Maanmittauslaitoksen ja Verohallinnon yhteistoimipiste palvelee ma 24.8. lähtien osoitteessa Tulliportinkatu 1.

Lisätietoja

Toimistopäällikkö Jouni Westling, Verohallinto, 029 512 7708
Toimistopäällikkö Taina Airokari, Verohallinto, 029 513 6326
Toimitilapäällikkö Elina Aaltonen, Maanmittauslaitos, 040 766 9741

Uusimmat uutiset ja blogit