Maanmittauslaitos mukana Sijoitus Invest -tapahtumassa 26.–27.11. Helsingissä

Maanmittauslaitos on mukana Sijoitus Invest -tapahtumassa 26.–27.11. Helsingissä Messukeskuksessa. Kaksipäiväisessä sijoitusalan tapahtumassa Maanmittauslaitos esittelee erityisesti huoneistotietojärjestelmää osastolla 5g18.

Osaston teemana huoneistotietojärjestelmä

Sijoitus Invest -osastomme teemana on erityisesti uusi huoneistotietojärjestelmä, jonne kootaan vähitellen tiedot taloyhtiöistä, osakehuoneistoista sekä niiden omistajista ja panttauksista. Myös paperisista osakekirjoista luovutaan Suomessa vähitellen.

Tule osastollemme keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa siitä, miten huoneistotietojärjestelmä vaikuttaa eri toimijoihin ja asuinhuoneiston omistajan arkeen. Messuosastollamme voi osallistua myös huoneistotietojärjestelmä-aiheiseen arvontaan, jossa on palkintona Maanmittauslaitoksen karttatekstiilejä!

Molempina päivinä tietoiskut Talouslavalla

Tapahtuman ohjelmassa on molempina päivinä myös Maanmittauslaitoksen tietoiskut. Tietoiskut pidetään Talouslavalla, ja aiheena on Ajankohtaisia kuulumisia huoneistotietojärjestelmästä – paperinen osakekirja on pian historiaa! Tietoiskut pitää Maanmittauslaitoksen tietopalveluasiantuntija Pauliina Heikkilä seuraavasti:

  • tiistaina klo 15.15–15.35
  • keskiviikkona klo 12.15–12.35

Lisätietoja

Sijoitus Invest on aktiivisille sijoittajille ja sijoitusalan ammattilaisille sekä sijoittamista aloitteleville suunnattu sijoitusalan tapahtuma. Maksuton tapahtuma on avoinna ti klo 9–19 ja ke klo 9–17.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:

Ulla Mikkanen, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi, p. 040 801 1261.

Suvi Takala (huoneistotietojärjestelmä), etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi, p. 050 516 4384.

Uusimmat uutiset ja blogit