Nähdään Metsämessuilla 10.−12.11. Messukeskuksessa

Maanmittauslaitos on mukana Suomen metsäalan suurtapahtumassa Metsämessuilla Messukeskuksessa. Kolmen messupäivän aikana asiantuntijamme kertovat Maanmittauslaitoksen palveluista ja niistä tuotteista, joilla metsä-alan ammattilainen ja virkistyskäyttäjä pääsee pitkälle metsäretkillään.

 

Maanmittauslaitos on mukana Biotalous-yhteisosastolla (numero 6b60), jossa voi kisata Tunne biotalous -visassa ja tutustua Maanmittauslaitoksen sähköisiin palveluihin tai uusiin kartografisiin tuuliin uudistuneiden www.karttapaikka.fi ja www.paikkatietoikkuna.fi -palveluiden avulla. Omien kiinteistöjen tarkastelukin onnistuu nykyisin ilmaiseksi Asiointipalvelun avulla.

 

Dronet ja karttamerkit tutuiksi

 

Perjantain koululaispäivän erityisantina esillä ovat Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskuksen drone-lennokit, joiden metsäiset hyötykäyttömahdollisuudet avautuvat tutkijoidemme kertomina. Tuttuun tapaan opetetaan myös lukemaan karttamerkkejä ja mittamaan etäisyyttä mittasuhdeviivaimen avulla. Myös yhteismetsiin liittyviin kysymyksiin löytää vastauksia messupäivien ajan. Tiedonjanon sammuttamista palvelevat Biotalous-osaston ohjelmalavan haastattelut.

 

Tutustu ohjelmaan

 

Messut ovat avoinna:

  • Perjantai 10.11.2017 klo 9 – 18
  • Lauantai 11.11.2017 klo 10 – 18
  • Sunnuntai 12.11.2017 klo 10 – 17.

Tervetuloa viihtymään ja hankkimaan tietoa Maanmittauslaitoksen palvelukirjosta!

 

Lisätietoja

 

Ulla Mikkanen, 040 801 1261, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

 

Uusimmat uutiset ja blogit