Nähdään OutdoorExpossa Helsingissä 15.–17.3.2019

GoExpo olemme mukana
Kuva:
Messukeskus GoExpo

Maanmittauslaitos on mukana GoExpo-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 15.–17.3.2019. GoExpoon kuuluvassa OutdoorExpossa löydät osastoltamme (6r8) kartat ohjaamaan sinut lumikenkäpatikoinnille, erämaahiihdolle tai linturetkelle. Nauti luontokokemuksista turvallisesti ja ota mukaan kartta – joko painettuna tai digitaalisena. Kartan ja kiinteistötunnuksen avulla voi myös etsiä maanomistajan tiedot kysyäkseen lupaa leiriytyä.

Opastamme suosittujen karttasovellusten käytössä ja neuvomme, miten painetun maastokartan tai räätälöidyn karttatulosteen voi tilata osoitteesta karttapaikka.fi.

Sähköisen asioinnin helppoutta

Karttapaikan ohella myös ilmainen Paikkatietoikkuna avaa ovet erilaisten kartta-aineistojen katselun lisäksi myös omien karttojen tuottamiseen. Avoin maastotietodata on ladattavissa kuten myös ilmakuvat ja paikannimistökin. Kiinteistöjen hallintaan liittyvä Asiointipalvelu helpottaa omien kiinteistöihin liittyvän rekisteriaineiston löytämistä. Nämä kaikki edellä mainitut palvelut ovat esillä osastollamme messutapahtuman ajan.

Myös ohjelmalavalla kerrotaan Maanmittauslaitoksen sähköisen asioinnin mahdollisuuksista. Sekä perjantaina että lauantaina pidetään Maanmittauslaitoksen sähköisen asioinnin tietoiskut klo 14.00–14.25 Base Camp -alueella GuideMeet Pitching -osiossa.

OutdoorExpo-messut ovat Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 15–17.3.

Lue lisää tapahtuman sivuilta goexpo.messukeskus.com

Lisätietoja

Ulla Mikkanen, 040 801 1261, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Kommentit

Uusimmat uutiset ja blogit