Neljä johtajaa valittu tukemaan palvelulähtöisemmäksi uudistumista

Maanmittauslaitos uudistaa organisaatiotaan entistä palvelulähtöisempään suuntaan. Kehitämme tapaamme tehdä yhdessä työtä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja turvallisia palveluita. Uudistuksen yhteydessä rekrytoimme kolme johtajaa tietohallintoomme sekä tulosyksikön johtajan.

Kuvassa uudet johtajat. Vasemmalta oikealle Jenni Mielikäinen, Jani Nissinen, Petri Notko ja Mikko Tallgren.
Kuvassa uudet johtajat. Vasemmalta oikealle Jenni Mielikäinen, Jani Nissinen, Petri Notko ja Mikko Tallgren.

 

– Organisoitumalla palvelulähtöisesti haluamme varmistaa tulevaisuudessa entistä paremman palvelukokemuksen asiakkaalle. Jatkossakaan asiakkaan ei tarvitse tietää, miten olemme sisäisesti organisoituneet vaan haluamme tarjota hänelle entistä helpompaa asiointia Maanmittauslaitoksessa, toteaa tuotannon ylijohtaja Irma Lähetkangas.

Jatkossa Maanmittauslaitos organisoituu neljään toimintayksikköön, jotka ovat tuotanto, tietohallinto, yleishallinto ja Paikkatietokeskus, jossa tehdään paikkatietoalan tutkimusta.

Tietohallinnon uudet johtajat ovat Jenni Mielikäinen, Mikko Tallgren ja Jani Nissinen. Tuotantoon kuuluvan tulosyksikön johtajaksi valittiin Petri Notko. Nyt valitut johtajat tulevat olemaan merkittävässä roolissa tietohallinnon kehittämisessä ja Maanmittauslaitoksen entistä paremman digitalisaation mahdollistamisessa sekä palvelujen tuottamisessa.

Tulosyksikön johtajana Petri Notko tulee vastaamaan Uudet kiinteistöt -palvelusta sekä osasta Maanomistajan palveluja. Notko on tehnyt pitkän uran Maanmittauslaitoksessa, josta viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt johtajana. Maanmittauslaitos siirtyy uuteen organisaatiorakenteeseen 1.3.2021.

Mikko Tallgren tulee johtamaan IT-palvelutuotantoa, Jani Nissinen kehityspalveluita ja Jenni Mielikäinen hallintapalveluita. Mielikäinen siirtyy Maanmittauslaitokseen 1.1.2021 Ruokaviraston Tietoratkaisut-yksikön johtajan tehtävästä. Tallgren on toiminut pitkään Maanmittauslaitoksen kehitys- ja IT-tehtävissä, joista viimeiset pari vuotta Sovelluspalvelut-yksikön vt. johtajana.

– Liityn suurella mielenkiinnolla Maanmittauslaitoksen ammattilaisten joukkoon. Odotan, että pääsemme yhdessä kehittämään Tietohallinnon toimintaa ja palveluita, jotta voimme paremmin vastata nykypäivän haasteisiin. Tulemme tarvitsemaan kaikkien panosta onnistuneen organisaatiomuutoksen läpiviennissä ja uudistumisessa palvelulähtöisemmäksi, toteaa Nissinen.

Nissinen siirtyy Maanmittauslaitoksen palvelukseen 1.2.2021 Tietokarhun toimitusjohtajan roolista.

– Teknologisen kehityksen ja toimintaympäristön muutoksen vauhti haastaa meitä koko ajan. Olen varma, että tällä nyt valitulla johtotiimillä, osaavalla henkilöstöllämme ja toimivalla palvelu- ja yhteistyöverkostolla pystymme vastaamaan haasteisiin ja olemaan edelläkävijä julkishallinnon ICT-toimijana. Organisaatiouudistus mahdollistaa entistäkin turvallisemmat ja laadukkaammat palvelut kansalaisille ja sidosryhmillemme, toteaa tietohallintojohtaja Marja Rantala, joka vastasi osastonjohtajien rekrytoinneista.

Lisätietoja 

Tietohallintojohtaja Marja Rantala, 040 087 9950, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Ylijohtaja Irma Lähetkangas, 040 834 0970, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Maanmittauslaitos uudistuu palvelu- ja asiakaslähtöisemmäksi (14.9.2020)

Uusimmat uutiset ja blogit