Nyt voit ostaa otteen mistä tahansa kiinteistöstä

Asiointipalveluun on tehty päivitys 13.6.2018 ja sen myötä palveluun on tullut uusia ominaisuuksia.

Otteet mistä tahansa kiinteistöstä

Asiointipalvelun otekauppaa on laajennettu niin, että jatkossa voit ostaa otteen mistä tahansa kiinteistöstä. Otteilla ja todistuksilla näytetään henkilön nimi ja syntymäaika, mutta ei henkilötunnusta eikä osoitetietoja.

Otteita voi ostaa palvelun etusivulle lisätyn uuden osion ”Kaikki kiinteistöt” kautta. Hae kohdetta antamalla kiinteistötunnus, määräalatunnus tai vuokraoikeuden laitostunnus. Löytyneestä kohteesta näytetään perustietoja sekä linkit otteiden ostamista varten. Voit ostaa otteet suomen- tai ruotsinkielisenä. 

Jos haluat tilata todistuksen, jossa näkyy myös henkilön osoite ja henkilötunnus, pitää ne erikseen tilata asiakaspalvelusta. Tilauksen yhteydessä on perusteltava mihin tarvitset henkilötunnusta ja osoitetta. Niitä ei ole saatavilla asiointipalvelussa.

Lisävalintoja omien kiinteistöjen otteisiin

Omista kiinteistöistä asiointipalvelusta saa sellaiset otteet, joissa näytetään henkilön nimi, henkilötunnus ja osoite. Uutena mahdollisuutena on ostaa myös omista kiinteistöistä oteversiot, jotka sisältävät vain henkilön nimen ja syntymäajan. Osoitetta ei näytetä. Tämä oteversio sopii hyvin tilanteisiin, joissa ei haluta luovuttaa omia henkilötietoja eteenpäin.

Uutena lisävalintana tarjotaan myös otteen kieli. Vaikka palvelua käyttää suomeksi, voi otetta ostettaessa tilata ruotsinkielisen otteen tai päinvastoin.

Palveluun on tehty lisäksi muita pienempiä päivityksiä ja korjauksia.

Lisätietoja

Tutustu asiointipalveluun

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Henkilö- ja osoitetiedot sisältävien otteiden tilaus

Henkilö- ja osoitetietojen näyttäminen otteilla ja todistuksilla

Uusimmat uutiset ja blogit