Osa palvelupisteistämme palvelee vain ajanvarauksella

Maanantaina 10.5.2021 osa Maanmittauslaitoksen palvelupisteistä palaa normaaliin asiakaspalveluun eli palvelupisteissä voi asioida ilman ajanvarausta. Koronatilanteen vuoksi osa palvelupisteistämme jatkaa vielä toistaiseksi palvelua vain ajanvarauksella.

10.5.2021 alkaen voit asioida seuraavissa palvelupisteissämme ilman ajanvarausta:

Iisalmi, Ivalo, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kokkola, Kuopio, Kuusamo, Mikkeli, Pori, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki ja Vaasa.

Seuraavat palvelupisteemme palvelevat toistaiseksi vain ajanvarauksella:

Helsinki, Hämeenlinna, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Maarianhamina, Oulu, Porvoo, Tampere, Tornio ja Turku.

Kun tulet käymään asiakaspalvelupisteeseemme, muistathan noudattaa hyvää käsihygieniaa ja pitää turvavälin muihin. Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita, olet karanteenissa, olet matkustanut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana tai olet altistunut koronavirukselle. Suojaathan muita käyttämällä kasvomaskia.

Tutustu THL:n korona-ohjeisiin.

Ajanvaraus onnistuu puhelimella

Suosittelemme asioimaan Maanmittauslaitoksen kanssa ensisijaisesti sähköisissä kanavissamme tai puhelimitse. Jos asiointisi ei onnistu verkossa, ja haluat asioida palvelupisteessä, joka palvelee toistaiseksi vain ajanvarauksella, voit varata ajan soittamalla puhelinpalveluumme ma-pe klo 9–16.15:

  • Puhelinnumero 029 530 1110 (suomeksi) tai 029 530 1120 (ruotsiksi). Soittaminen maksaa soittajan oman liittymäsopimuksen mukaisen paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.

Otathan huomioon, että palveluajat järjestetään palvelupisteen aukioloaikojen puitteissa ja ajanvaraus ei välttämättä onnistu samalle päivälle.

Suosi sähköisiä kanavia

Asiakaspalvelumme palvelee sinua myös sähköisissä kanavissamme:

  • Voit ottaa meihin yhteyttä Chat-palvelumme kautta ma-pe klo 9–15.30. Chatin löydät etusivun oikeasta ala-laidasta.
  • Voit jättää yhteydenottopyynnön sähköisellä yhteydenottolomakkeella.
  • Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@maanmittauslaitos.fi. Toimita kuitenkin salassa pidettäviä tietoja sisältävät viestit ja asiakirjat aina Turvaviesti-palvelun kautta.

Verkkopalveluissamme voit hoitaa kiinteistöösi liittyviä asioita omatoimisesti:

Uusimmat palvelutiedotteet