Hyppää pääsisältöön

Paikkatietoalustalle on julkaistu uusia rakennusten ja osoitteiden INSPIRE rajapintapalveluita (beta) 7.10.2020

Paikkatietoalustalta löytyvät nyt INSPIRE-direktiivin mukaiset beta-vaiheessa olevat OGC API Features -rajapinnat rakennuksille ja osoitteille.

 

INSPIRE Rakennukset OGC API Features (beta) -rajapintapalvelun kautta voit hakea Kansallisen Maastotietokannan (KMTK) rakennukset ja rakennelmat -teeman kohteita INSPIRE-direktiivin mukaisessa muodossa. Palvelu perustuu Paikkatietoalustan tuotantotietokantaan tallennettuihin aineistoihin, mutta se tarjotaan toistaiseksi beta-statuksella, koska INSPIRE:n GeoJSON-mallintamisohje ei ole vielä virallinen. Palvelu tarjotaan avoimena ja maksuttomana.

 

INSPIRE Osoitteet OGC API Features (beta) - rajapintapalvelun kautta voit hakea kehitteillä olevan uuden osoitetietojärjestelmän osoitetietoja INSPIRE-direktiivin mukaisessa muodossa. Palvelu perustuu Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristöön tallennettuihin aineistoihin. Palvelu tarjotaan beta-statuksella, koska aineistot eivät tule tuotantotietokannasta, ja koska INSPIRE:n GeoJSON-mallintamisohje ei ole vielä virallinen. Palvelu tarjotaan avoimena ja maksuttomana.

 

Beta-vaiheen aikana palveluiden palvelutasoa ei ole taattu, niihin voidaan tehdä muutoksia ja niiden saatavuus voi vaihdella. Palautetta ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen info@paikkatietoalusta.fi.

 

Lisätietoa palveluista löytyy Paikkatietoalustan beta-sivustolta: https://beta.paikkatietoalusta.fi/kyselypalvelut.

Uusimmat palvelutiedotteet