Paikkatietomarkkinat lähestyy

Marraskuussa Helsingin Messukeskus täytyy paikkatietoalan tekijöistä. Paikkatietomarkkinat on kaksipäiväinen tapahtuma, joka kokoaa paikkatietoalan opiskelijat, ammattilaiset ja aiheesta kiinnostuneet saman katon alle. Kävijäilmoittautuminen tilaisuuteen on nyt auki!

 

Fb

 

Paikkatietomarkkinat on varma syksyn merkki. Perinteikäs tapahtuma koittaa marraskuun puolessa välissä 18.11.–19.11.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Maanantaiaamusta tiistai-iltapäivään kestävä tilaisuus sisältää runsaasti ohjelmaa.

Tapahtuman aloituspäivä on omistettu paikkatiedon ja ilmaston väliselle suhteelle. Ajankohtaista aihetta nousevat lavalle pohtimaan muun muassa Perttu Pölönen, Anni Laurila ja futuristi Elina Hiltunen. Tapahtumatiistai puolestaan koskee yhteentoimivaa paikkatietoa, digitalisaatiota ja alan nykytilaa.

Lavaohjelmaa ja messutunnelmaa

Jatkuvasti täydentyvä lavaohjelma sisältää myös muita puheita, paneelikeskustelua ja tietoiskuja. Lisäksi tilassa esittäytyy lähes neljäkymmentä alan toimijaa. Paikkatietoalan yritykset näyttävät osastoillaan tuoreimpia innovaatioitaan ja esittelevät uusimpia palveluitaan.

– Paikkatietomarkkinat tarjoaa laajan katsauksen siihen, mitä paikkatietoalalla tapahtuu juuri tänään. Ohjelma puhuttelee sekä kokenutta ammattilaista että aiheesta kiinnostunutta maallikkoa, summaa Paikkatietomarkkinoiden markkinointisuunnittelija Eliisa Nylén.

Paikkatietomarkkinat on ollut perinteisesti myös verkostoitumistilaisuus niin asiakkuus- kuin yhteistyömielessäkin. Maksuton tapahtuma kerää vuosittain tuhansia ihmisiä eri aloilta – kaikkia yhdistävänä tekijänä on kiinnostus paikkatietoon.

Lue lisää Paikkatietomarkkinoista.

Tutustu Paikkatietomarkkinoiden ohjelmaan.

Lisätietoja:

Markkinointisuunnittelija Laura Salmi, 050 467 9981, laura.salmi@maanmittauslaitos.fi

Viestintäassistentti Carita Lehti, 050 4767 618, carita.lehti@maanmittauslaitos.fi

Uusimmat uutiset ja blogit