Hyppää pääsisältöön

Paikkatietomarkkinat on nyt GeoForum Summit

Paikkatietomarkkinoiden tarina on päättynyt Maanmittauslaitoksen järjestämänä tapahtumana. Jatkossa tapahtumaa järjestää GeoForum Finland ry. Maanmittauslaitos toimii jatkossakin yhtenä GeoForum Summitin yhteistyökumppanina.

GeoForum Summit 2021 tapahtuman tunnuskuva
Kuva:
GeoForum Summit

GeoForum Finland ry on viime vuonna perustettu yhdistys, joka edustaa paikkatietoalaa, lisää paikkatiedon merkityksen ymmärrystä ja osallistuu kehityshankkeiden sekä yhteiskunnallisten päätösten valmisteluun. Maanmittauslaitos on yhdistyksen jäsen ja tukee verkoston toimintaa ja käynnistymisvaihetta.

GeoForum Summit: varaa kalenteriisi 8.-9.11.2021

Maanmittauslaitos on yksi GeoForum Summit 2021 -tapahtuman pääkumppaneista. Entiseen tapaan tapahtuma on kaksipäiväinen ja järjestetään Messukeskus Siivessä. GeoForum Summit 2021 tarjoaa myös edelleen asiantuntevia luentoja, näyttelyitä uusimmasta teknologiasta ja mahdollisuuksia kiinnostaviin kohtaamisiin.

Tapahtuma uudistuu myös monin tavoin. Seminaariohjelma tulee olemaan laaja ja sen suunniteluun osallistuvat monet tahot. Luentotapahtumat muuttuvat maksullisiksi, mutta näyttelyssä vierailu on edelleen ilmaista.

Tapahtuman teemat

GeoForum Summit 2021 tapahtuman yleisteema on ”Älykkäällä tiedolla turvallinen yhteiskunta”, joka jakautuu kolmeen pääteemaan:

  • tieto ja turva
  • kestävä maankäyttö
  • älykäs yhteiskunta

Lisätietoa GeoForum Summit 2021-tapahtuman sivuilta

Lisätietoja Maanmittauslaitoksen osalta voit kysyä Eliisa Nyléniltä, GeoForum yhteistyöstä hallituksen jäsen Juha Tuomaalalta, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi.

Paikkatieto

Uusimmat uutiset ja artikkelit