Pohjois-Suomen Erämessut Oulussa 17.–19.5.2019

Pohjois-Suomen Erämessut kutsuu luontoharrastajat viikonlopuksi Ouluun. Nopeimmat ehtivät vielä ostamaan lippunsa vuoden tärkeimpään eränkäyntitapahtumaan.

Mies nojaa puuhun metsässä.
Kuva:
Julia Hautojärvi

Ouluhallissa järjestettävä tapahtuma on suunnattu erityisesti metsästyksestä, kalastuksesta ja retkeilystä kiinnostuneille harrastajille. Messulavalle nousee runsaasti eri alojen ammattilaisia, ja aktiviteettivaihtoehtoja on kirjaimellisesti maan ja taivaan väliltä – aina kullanhuuhdonnasta drone-lennätykseen.

Myös Maanmittauslaitos esittäytyy perinteisesti messuilla. Maanmittauslaitoksen asiantuntijat esittelevät alan ajankohtaisimpia sovelluksia ja vastaavat asiakkaiden tiedusteluihin. Tänä vuonna tuodaan esiin etenkin sitä, miten monin tavoin Maanmittauslaitoksen palvelut koskettavat kenen tahansa suomalaisen elämää.

Maanmittauslaitoksen palveluiden lisäksi messukävijä voi tutustua erähenkisiin urheilulajeihin, erilaisten erätarvikevalmistajien uusimpiin innovaatioihin sekä viihdyttäviin esityksiin. Voit ilmoittautua Erämessuille tästä. Kolmen päivän lippu maksaa 30 euroa.

Lisätietoja

Tietopalveluassistentti Antti Myllymäki, 040 518 3837, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Uusimmat uutiset ja blogit