Hyppää pääsisältöön

Rovaniemen asiakaspalvelupiste avaa uusissa tiloissa

Maanmittauslaitoksen Rovaniemen asiakaspalvelupiste avaa ovensa uusissa tiloissa kauppakeskus Rinteenkulmassa 9.12.2020.

Uusi palvelupiste sijaitsee kauppakeskus Rinteenkulman toisessa kerroksessa, osoitteessa Koskikatu 25 ja on avoinna asiakkaille maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.0016.15.

Uudessa palvelupisteessä asiakkaat voivat hoitaa kiinteistöihinsä liittyviä asioita, saada huoneistotietojärjestelmään liittyvää neuvontaa, tilata karttatuotteita ja saada tietoa Maanmittauslaitoksen sähköisistä palveluista.

Palvelupisteen keskeinen sijainti tuo Maanmittauslaitoksen lähemmäs asiakkaita ja helpommin saavutettaviksi.

– Haluamme kokeilla mallia, jossa tuomme palvelut sinne, missä ihmiset luonnollisesti kulkevat, kertoo tietopalvelupäällikkö Pekka Jakobsson.

Kauppakeskus Rinteenkulmassa asioi päivittäin arviolta 10 000 asiakasta ja kauppakeskuksesta löytyy liiketilojen lisäksi terveysasema ja Rovaniemen kaupungin asiointipiste.

Turvallista asiointia

Korona-aikana Maanmittauslaitoksessa kiinnitetään erityistä huomioita asioinnin turvallisuuteen. Suosittelemme asiointia asiakaspalvelumme kanssa ensisijaisesti sähköisten kanavien kautta: verkkolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.

Omiin kiinteistöihin liittyvät asiat hoituvat helposti Asiointipalvelussamme, jossa voi katsoa oman kiinteistönsä tiedot ja hakea lainhuutoa tai maanmittaustoimitusta sekä ostaa otteita ja todistuksia. Kiinteistövaihdannan palvelussa puolestaan voi myydä tai ostaa kiinteistön, hakea kiinnityksiä ja tarkastella omistamansa kiinteistön perustietoja.

Jos asiointi ei onnistu sähköisten palvelukanaviemme avulla, myös asiakaspalvelupisteissä käynti on tehty turvalliseksi. Palvelupisteisiimme on asennettu suojalasit, tiloissa on tarjolla käsidesiä ja turvavälien pitäminen asioidessa on mahdollista.

Asiakkaita pyydetään noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja tulemaan palvelupisteeseen vain terveenä. Tarkempiin korona-ajan ohjeisiin voi tutustua THL:n nettisivuilla.

 

Rovaniemen palvelupisteen yhteystiedot

Lisätietoa sähköisistä palveluistamme

Uusimmat uutiset ja artikkelit