Suunnistusta SuomiAreenassa

Maanmittauslaitos ja Rastikarhut järjestävät yhteissuunnistusta SuomiAreenassa keskiviikkona 17.7. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Paikalle ovat tervetulleita niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin suunnistajat – myös perheineen.

Suunnistusta metsässä
Kuva:
MML

Maanmittauslaitos ja Porin Rastikarhut järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen, maksuttoman SuomiAreena-suunnistuksen keskiviikkona 17.7. Suunnistus tapahtuu alkuillasta Porin Isomäen metsässä. Vapaa lähtöaika alkaa klo 17.00 ja päättyy illalla 18.30.

Tapahtuma on suunnattu kaikentasoisille suunnistajille. Erilaisia ratoja rakennetaan neljä kappaletta, ja niiden pituus vaihtelee yhdestä kilometristä noin viiteen. Suunnistaja saa valita tasonsa mukaisen radan, sillä vaihtoehtoina on sekä helppoja että haastavia reittejä. Lyhimmät radat voi suorittaa polkuja pitkin eikä niihin tarvita kompassia, mutta haastavammissa radoissa kokemuksesta ja varusteista voi olla hyötyä.

Paikallaolijoita ovat kannustamassa MM- ja EM-mitalisti Sari Anttonen sekä miesten MM-mitalisti Risto Nuuros. Menestyjien kanssa keskustelemisen lisäksi osallistujat voivat ottaa osaa myös drone-arvontaan.

Lisätietoja

Markkinointiassistentti Ulla Mikkanen, puh. 040 801 1261, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

 

Uusimmat uutiset ja artikkelit