Täällä Maanmittauslaitos.fi – kuinka voin auttaa?

”Verkkosivuillanne kerrotaan, että lainhuudon hakijana minun pitää olla maksanut varainsiirtovero, jotta kiinteistöni omistus voidaan rekisteröidä. Miksei sivuillanne ole linkkiä, josta saisin lisää ohjeita?” Niin miksipä ei?

 

Lisäsin verkkosivuillemme linkin verottajan ohjeisiin maaliskuussa 2019. Siitä lähtien tämä muutos on sujuvoittanut asiakkaidemme arkea. Kävijäseurannan mukaan linkkiä oli klikattu heinäkuun loppuun mennessä lähes 2300 kertaa.

Linkin lisäämiseen verkkosivulle minulta kului tuskin varttia enempää. Tuo aika on säästetty jo moneen kertaan, kun asiakkaat löytävät lisätiedot suoraan yhden klikkauksen takaa kiertämättä vero.fin tai Googlen kautta. Hyvä esimerkki siitä, mitä pienilläkin parannuksilla voi saada aikaan.

Saako olla palautetta? Kyllä kiitos!

Näitä asiakkaiden toiveista tehtyjä pikkuviilauksia verkkosivuillemme on tehty muitakin. Asiakaspalautteet ovat tärkeä apu meille verkkosivujen kehittäjille. Saamme verkkosivuista palautetta sekä suoraan asiakkailta että asiakaspalvelijoidemme kautta. Kaikki palaute luetaan ja käsitellään talon sisällä.

Pienet ja selkeät parannukset tehdään heti. Joskus palautteet vaativat enemmän pohdintaa, eikä kaikkia epäkohtia välttämättä pystytä heti ratkomaan. Esteenä voi olla tekniikka – tai yksinkertaisesti resurssit.

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös verkkosivuillamme. Anna siis rohkeasti palautetta ja kerro, mitä mieltä olet sivuistamme ja mitä voisimme tehdä paremmin.

Meitä auttaa, jos mainitset mitä sivua tai sivuston osaa palautteesi koskee. Jos sinulla on konkreettinen ehdotus, mitä voisimme tehdä toisin, niin sekin kannattaa kertoa.

Kiitos palautteestasi, hyvä asiakkaamme!

Kirsi Mäkinen
Maanmittauslaitos.fi:n päätoimittaja

Kirsi Mäkinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Kommentit

Milloin toteutuu, että asiakas voi selailla kiinteistörekisteriä itse maanmittaustoimiston asiakaspalvelutiloissa? Tätä lupailtiin noin 7 v sitten. Ei taida vieläkään toimia?

In reply to by Jukka Tervo (ei varmistettu)

Tietoja voit kysyä Maanmittauslaitoksen asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelijamme näyttää tiedot kiinteistötunnuksen tai sijainnin perusteella. Rekisteriä ei voi selata itsenäisesti, sillä kiinteistötiedot sisältävät henkilötietoa.

 Omien kiinteistöjesi tiedot voit katsoa maksutta myös sähköisestä asiointipalvelustamme.

Ystävällisin terveisin

Kirsi Mäkinen, Maanmittauslaitoksen viestintä

Miksi vanhoista Karjalan kartoista puuttuu alueita Viipurinlahdesta länteen - esim. Säkkijärven ympäristö?

In reply to by Veikko Ylä-Rakkola (ei varmistettu)

Karjalan Kartat -verkkopalvelussa on Karjalan Kannakselta ja Laatokan Karjalasta Maanmittaushallituksen ja Topografikunnan ennen vuotta 1939 laatimat kartat. Kartta-aineistot eivät kuitenkaan ole täysin kattavia, koska karttoja ei vuoteen 1939 mennessä ollut tehty koko Kannaksen ja Laatokan alueelta.

Ystävällisin terveisin

Kirsi Mäkinen, Maanmittauslaitos

Eilen 13.8.2019 klo 17.10 lähdettiin osoitteesta Ristniementie 91A 44760 Viitasaari ajamaan Subarulla, jossa on kiinteästi asennettu navigaattori. Signaalia ei löytynyt suunnilleen puoleen tuntiin, vaikka näytöllä kävi ilmoitus että gps etsitään. Onko teillä havaintoja ko.alueelta häiriöitä paikannuksessa?

In reply to by Kari Heinilä (ei varmistettu)

Hei

Kysyin asiaa tutkijoiltamme. He eivät olleet havainneet häiriöitä mainittuna aikana.

Ystävällisin terveisin

Kirsi Mäkinen
Maanmittauslaitoksen viestintä

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Uusimmat uutiset ja blogit