Tervetuloa Farmariin Seinäjoella 14.–17.6.

Farmari-messut
Farmari-messutapahtuma järjestetään Seinäjoella 14.–17.6.2017.

Farmari-messutapahtuma järjestetään Seinäjoella 14.–17.6.2017. Areena-hallista löytyvät myös Maanmittauslaitoksen asiantuntijat valmiina palvelemaan kävijöitä maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan yhteisellä Biotalous-osastolla A57.

Maanmittauslaitoksen edustajat kertovat Maanmittauslaitoksen sähköisistä palveluista, kuten uudistuneesta Karttapaikasta ja Paikkatietoikkunasta sekä avaavat maanmittaustoimitusten ja erityisesti tilusjärjestelyiden saloja. Kävijää voi myös kiinnostaa vasta käyttöön otettu asiointipalvelu, jonka avulla voi katsella omistamiensa kiinteistöjen tietoja ja ostaa niihin liittyviä todistuksia ja otteita.

Myöskään karttoja ei ole unohdettu. Osastolta voi tilata edullisin messuhinnoin karttatulosteen haluamaltaan paikalta säänkestävälle materiaalille tulostettuna tai valmiiksi painetun paperisen maasto- tai peruskartan.

Biotalous-osaston ohjelmalavalla tapahtuu

Biotalous-osaston omalla ohjelmalavalla on myös ohjelmaa jokaisena tapahtumapäivinä. Keskiviikkona ja torstaina 14. ja 15.6. ohjelmaa voi seurata suorana lähetyksenä verkko-osoitteessa mmm.fi/farmari2017. Yhteisellä ohjelmalavalla kuullaan myös Maanmittauslaitoksen asiantuntijoiden haastatteluja. Lisäksi Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskuksen edustajat lennättävät drooni-lennokkia torstaina ja perjantaina kolmesti päivässä: klo 12, 14 ja 16.

Tervetuloa Biotalous -osastolle A57

Farmarin portit ovat avoinna ke–to klo 10–18, pe klo 10–19 ja la klo 10–17. Kävijän kannattaa ladata omaan puhelimeensa Farmari -mobiiliopas, jonka avulla kävijä pysyy kartalla kaikista tapahtumista ja ohjelmasta.

Biotalousosastolta tavoittaa maa- ja metsätalousministeriön, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Luonnonvarakeskuksen, Maanmittauslaitoksen, Maaseutuviraston, Metsäkeskuksen ja Suomen riistakeskuksen asiantuntijat. Aalto-yliopiston ja Iskun kanssa yhteistyössä toteutetulla osastolla näkyy 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kotimainen muotoiluosaaminen ja uusiutuvat materiaalit. Osaston on suunnitellut muotoilun maisteriopiskelija Outi Mustonen.

Lue lisää Biotalousosaston A57 tarjonnasta: mmm.fi/tunnebiotalous
Lue Tunne biotalous -blogeja
Katso Biotalousosaston teaser

Lisätietoja

Ulla Mikkanen, 040 801 1261, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

 

Uusimmat uutiset ja blogit