Tule maatalousnäyttely OKRAan vieraaksi 3.–6.7. Oripään lentokentälle

Tervetuloa esityksiimme ja osastollemme OKRA-maatalousnäyttelyssä 3.–6.7.

Tervetuloa OKRA-maatalousnäyttelyyn 3.-6.7.
Kuva:
maa- ja metsätalousministeriö

Maatalousnäyttely OKRA kokoaa jälleen yhteen moninaiset maataloudesta ja maatilojen elämästä kiinnostuneet tahot neljän päivän ajaksi Oripään lentokentälle. Myös Maanmittauslaitos on mukana F-sisähallissa osastolla F333 ja useissa yhteishaastatteluissa ohjelmalavalla päivittäin.

Maanmittauslaitoksen asiantuntijat kertovat erityisesti tilusjärjestelyiden vaikutuksista ja muista viljelijän elämää helpottavista sähköisistä palveluistamme. Näistä monille tutuin on yli 25-vuotias karttapaikka.fi ja uudempi asiointipalvelumme. Kartta on ohjannut perinteisesti perille niin viljelijää kuin metsänomistajaa ja kaikkia luonnossa liikkujia. Maanmittauslaitoksen osastolla voi tutustua painettuihin karttoihin ja kartan käyttäjän omaan tarpeeseen perustuvaan karttatulosteeseen. Osastollamme on päivittäin myös arvonta, jossa voi voittaa karttatekstiilin.

Järjestämme ajankohtaista ohjelmaa myös omalla ohjelmalavalla F-sisähallissa yhteisellä sisäohjelmalavalla. Yhteistyökumppaneidemme ohella kerromme ajankohtaista asiaa palvelevasta Maanmittauslaitoksesta, miten tavoittaa meidät verkossa ja asiointipisteissä ja esim. tilusjärjestelyiden uusista tutkituista vaikutuksista viljelijän arkeen ja elinkeinoon. (Liitteenä oman ohjelmalavan aikataulut excelissä, saako sen linkkinä?)

Tapahtuma on avoinna 3.–6.7. päivittäin klo 9–17 ja koko tapahtuman 23 hehtaaria on valjastettu tarjoamaan runsaasti nähtävää ja koettavaa. Kiire kannattaa jättää kotiin ja saapua paikalle nauttimaan maatalousnäyttelyn tunnelmasta vaikkapa koko perheen voimalla.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Ulla Mikkanen, 040 80 11 261, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Uusimmat uutiset ja blogit