Hyppää pääsisältöön

Tule tapaamaan Maanmittauslaitoksen väkeä Kuntamarkkinoille 15.–16.9.

Kuntamarkkinat on kuntakentän suurin yhteinen foorumi. Teemana on tänä vuonna innovatiiviset ja uudistuvat kunnat. Maanmittauslaitos on mukana keskusteluissa tarjoamalla kunnille monipuolisia tietoiskuja. Lisäksi vastaamme kuntien kysymyksiin chatissa koko tapahtuman ajan. Olethan jo ilmoittautunut mukaan?

Grafiikka, jossa teksti "Osallistu, vaikuta, verkostoidu".

Maanmittauslaitoksen tietoiskut käsittelevät rakennustiedon parannusta, osoitetietojärjestelmää, huoneistotietojärjestelmää sekä kiinteistötietojärjestelmää. 

Ohjelmaamme ja tarkempaan aikatauluun voit tutustua osoitteessa www.maanmittauslaitos.fi/kuntamarkkinat. Kuntamarkkinoiden laajasta ohjelmasta löytyy monia kiinnostavia tietoiskuja. Olemme nostaneet muutaman vinkin myös muiden järjestämästä ohjelmasta ohjelmasivuillemme. 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu nyt tapahtumaan Kuntamarkkinoiden verkkosivuilla. Osallistuminen on maksutonta kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä etukäteen.

Uutta! Chat auki päivien ajan

Kuntamarkkinoiden osallistujille avaamme päivien ajaksi chatin, jossa Maanmittauslaitoksen edustajat vastaavat kuntien kysymyksiin ja antavat tietoa esimerkiksi palveluiden käyttöönotosta. Tämän lisäksi jokaisen tietoiskun jälkeen chatissa on tavattavissa joko tietoiskun puhuja tai vastaava, asian hyvin tunteva Maanmittauslaitoksen asiantuntija, jolta voi kysyä täsmäkysymyksiä juuri käsiteltyyn aiheeseen liittyen.

Chattaamaan pääsee ilmoittautumalla tilaisuuteen ja chat löytyy Maanmittauslaitoksen kumppanisivulta.

Maanmittauslaitos
Palvelut

Uusimmat uutiset ja artikkelit