Uusi Maanmittauslaitos.fi otettu käyttöön

Parikunta istuu laiturilla käsi kädessä. Kuva maanmittauslaitos.fi:n etusivulta.

Uusi Maanmittauslaitos.fi-sivusto on avattu käyttöön. Sivusto mukautuu sujuvasti eri päätelaitteille ja sen kehittämisessä on otettu huomioon saavutettavuuden vaatimukset. Myös sisältö ja ulkoasu on uusittu täysin.

Maanmittauslaitos.fi-sivusto tarjoaa ajantasaista tietoa Maanmittauslaitoksen tuotteista ja palveluista.

Uudistuksessa on pyritty huomiomaan erityisesti Maanmittauslaitoksessa ensi kertaa asioivat, jotta heidän asioimisensa olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Sivusto ohjaa oikeaan palveluun ja antaa toimintaohjeet sekä kertoo hintatiedot ja käsittelyajat.

Vakiokäyttäjiäkään ei ole unohdettu. Heitä varten etusivulta on suorat reitit käytetyimpiin palveluihin, ja Asioi verkossa -otsikon alle on koottu oikopolut kaikkiin verkkopalveluihimme.

Kiinteistöt-osiosta löytyvät kaikki kiinteistöihin liittyvät palvelumme sekä henkilöasiakkaille että työssään kiinteistötietoja tarvitseville. Kartat ja paikkatieto -osiossa on vinkkejä kartan ostoon sekä tietoa maastotietojen tuotannossa ja maastotietoaineistoista.

Uutta sivustolla on Tutkimus-osio, joka sisältää tietoa paikkatietokeskuksen tutkimushankkeista ja tutkimusryhmistä. Nykyinen fgi.fi-sivusto poistuu käytöstä, mutta osoite fgi.fi toimii edelleen ja ohjaa käyttäjät Maanmittauslaitos.fihin.

Sivuston sisältö täydentyy maaliskuun aikana. Tutkimus-osio otetaan käyttöön ensi viikolla ja osa liitetiedostoista linkitetään uusille sivuille vasta julkaisun jälkeen.

Uuden sivuston toteutuksessa on ollut apuna Maanmittauslaitoksen asiakasraati, jonka kommenttien pohjalta muokkasimme sekä sivujen toimintoja että sisältöä. Sivustoa on toteutettu yhteistyössä Siili Solutionsin kanssa. Konseptisuunnittelusta vastasi Ixonos.

Uusimmat uutiset ja blogit