Webinaari 1.10: Testaa osoitetietojen OGC API - Features (beta) -rajapintapalvelua

Tarvitseeko organisaatiosi osoitetietoja? Testaa uutta rajapintapalvelua!

Aika: torstaina 1.10. klo 10.30–11.00
Paikka: Skype 

Katso webinaarin tallenne Paikkatietoalustan Youtubesta. Tallenne on katsottavissa 16.10.2020 saakka.

Maanmittauslaitos kehittää uutta valtakunnallista osoitetietojärjestelmää. Tavoitteena on, että osoitetietoa tarvitsevat yritykset ja viranomaiset voisivat tulevaisuudessa rakentaa palveluitaan laadukkaan ja ajantasaisen osoitetiedon varaan mahdollisimman helposti ja tehokkaasti.

Nyt on aika vaikuttaa tulevaisuuden tietopalveluiden toimivuuteen! Uuden osoitetietojärjestelmän osoitetiedoille on julkaistu OGC API Features -standardin mukainen kyselyrajapinta beta-versiona avoimeen testikäyttöön. Tietosisältö pohjautuu tällä hetkellä pilottikuntien sekä Digi- ja väestötietoviraston osoitetietoihin. 

Tässä webinaarissa tutustutaan tarkemmin sekä rajapintapalvelun tietosisältöön että sen käyttöön. Kuulet, millaista tietoa uusi osoitetietojärjestelmä sisältää ja miten se muuttaa osoitetiedon hyödyntämismahdollisuuksia. Tutustumme rajapintapalvelun käyttöön käytännön esimerkkien avulla. Kuulet myös, mitä etuja OGC API Features -rajapinnalla on vanhoihin standardeihin verrattuna.

Webinaari on suunnattu kaikille osoitetietoa käyttäville viranomaisille ja organisaatioille. Webinaarin vetäjinä ovat Sakeri Savola ja Matias Platan Maanmittauslaitoksesta.

Osoitteet OGC API - Features (beta) -rajapintapalvelun tekninen kuvaus löytyy osoitteesta beta.paikkatietoalusta.fi/kyselypalvelut.

Osallistu webinaariin

Webinaariin osallistutaan Skypen kautta.

Webinaarin tallenne julkaistaan Paikkatietoalustan YouTube-kanavalla. Lisätietoa Paikkatietoalustan webinaareista: maanmittauslaitos.fi/koulutukset

Uusimmat uutiset ja blogit