Yhteismetsäpäivät Oulussa 4.–5.4.2019

Yhteismetsäpäivät kokoaa yhteismetsien osakkaat, yhteismetsistä kiinnostuneet ja metsäalan ammattilaiset Ouluun. Varmista osallistumisesi pian, sillä ilmoittautumisaika päättyy 15.2.

Metsää
Kuva:
Julia Hautojärvi

Yhteismetsäpäivät järjestetään kymmenettä kertaa, tänä vuonna Oulun kaupunginteatterissa 4.–5. huhtikuuta 2019. Ohjelmassa on puheenvuoroja yhteismetsien nykytilasta, yhteismetsistä sijoituskohteena, yhteismetsien arvottamisesta sekä liiketoimintamahdollisuuksista mutta myös ilmastonmuutoksesta ja yhteismetsistä muuttuvassa toimintaympäristössä.

”Yhteismetsäpäivät on joka kolmas vuosi toistuva mahdollisuus saada monipuolista tietoa yhteismetsistä”, kertoo maanmittausinsinööri Kari Tuppurainen Maanmittauslaitoksesta.

Ilmoittaudu Yhteismetsäpäiville tästä. Lounaat ja illallisen sisältävä osallistumismaksu on 220 euroa. Ilmoittautuminen päättyy 15.2.

Yhteismetsä on kiinteistöille yhteisesti kuuluva metsäalue. Yhteismetsä mahdollistaa kannattavan ja kestävän metsätalouden harjoittamisen. Yhteismetsän voi perustaa sukulaisten tai muiden metsänomistajien kanssa tai oman metsän voi liittää olemassa olevaan yhteismetsään.

Lisätietoja

Maanmittauslaitoksessa

Kari Tuppurainen, 040 071 9023, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Liity tapahtuman osallistujaksi Facebookissa

Uusimmat uutiset ja blogit