Hyppää pääsisältöön

Yhteistyö on elinehto – Maastokauden avajaisissa korostettiin kumppaneiden tärkeyttä

Maanmittauslaitos rakentaa ja kehittää palvelujaan yhdessä kumppaneidensa kanssa, jotta asiakas siirtyisi palvelupolullaan eri toimijoiden välillä saumattomasti. Maanmittauslaitos järjesti 8.6. sidosryhmilleen virtuaalisen kesätilaisuuden, jonka tallenne on nyt katsottavissa.

Kuvitus, jossa rakennuksia ja kukkia.

– Tarvitsemme vahvaa yhteistyötä ja hyviä kumppaneita, jotta voimme tuottaa turvallisia palveluja kansalaisille, sanoi Maanmittauslaitoksen pääjohtaja Arvo Kokkonen tilaisuuden avajaispuheenvuorossaan.

Tilaisuudessa keskusteltiin kumppaneiden kanssa palvelulähtöisyydestä, yhteistyötä ja vastuullisuudesta.

Danske Bankin Jermu Säippä koki tärkeänä asiakkaan ottamisen mukaan kehitystyöhön. Yhdessä suunnitelluissa palveluissa palvelupolku toimii niin Maanmittauslaitoksen, pankin kuin asiakkaan välillä.

– Maanmittauslaitoksen sähköiset palvelut toimivat kiitettävästi. Meille on tärkeää, että palvelu on ennakoitavissa, Säippä sanoo.

Kartastopäällikkö Heli Laaksonen Maanmittauslaitoksesta kertoi uusista ja tulevista palveluista, joiden toivotaan tulevaisuudessa poikivan uusia innovaatioita ja liiketoimintaa. Laaksonen odottaa sitä hetkeä, kun ensimmäiset kolmiulotteiset 3D-rakennukset tulevat pian saataville tiheään laserkeilausaineistoon. Lisäksi juuri avattu palvelu Historialliset ilmakuvat on osoittautunut suosituksi ensimmäisestä julkaisupäivästä lähtien.

Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Maija Ilvonen kertoi vastuullisuustyöstä Maanmittauslaitoksessa. Viime vuonna käynnistettiin vastuullisuusohjelma, jossa katse suunnataan kohti tulevaa tekemistä menneen arvioinnin sijaan. Vastuullisuus Maanmittauslaitoksessa tarkoittaa konkreettisesti perustehtävien hyvin hoitamista ja siten hyvän tuottamista yhteiskuntaan. Ilvonen muistuttaa, että vastuullisuus edellyttää pitkäjänteisyyttä, sinnikkyyttä ja vuorovaikutusta.

– Yhteistyö muiden kanssa on elinehto, kun ollaan mukana luomassa toimivaa yhteiskuntaa, kiteytti pääjohtaja Arvo Kokkonen tilaisuuden päätteeksi.

Katso tallenne tilaisuudesta tästä.

Lisätietoja

Markkinointisuunnittelija Eliisa Nylén, 050 594 5229, eliisa.nylen@maanmittauslaitos.fi

Asiakkuusjohtaja Susanne Hellman, 050 535 0780, susanne.hellman@maanmittauslaitos.fi

Palvelut
Maanmittauslaitos

Uusimmat uutiset ja artikkelit