Koulutukset ja tapahtumat

Maanmittauslaitoksen järjestämät koulutukset ja tapahtumat.

Paikkatiedot ja INSPIRE

Paikkatiedolla parempia päätöksiä -verkkokoulutus eOppivassa. Koulutus on suunnattu valtionhallinnossa työskenteleville päätöksentekijöille ja asiantuntijoille. Koulutuksen suorittaminen vaatii eOppiva-palveluun kirjautumisen.

INSPIRE-koulutukset
INSPIRE-sihteeristö järjestää koulutuksia INSPIRE-direktiivin toimeenpanosta ja muista paikkatiedon infrastruktuurin toteuttamiseen ja hyödyntämiseen liittyvistä aiheista. Koulutukset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tallenteet julkaistaan Maanmittauslaitoksen Youtube-kanavalla.

Paikkatietomarkkinat

Paikkatietoalustan webinaarit

Paikkatietoalustan webinaareissa kuulet, missä mennään Paikkatietoalustan ja uuden osoitetietojärjestelmän kehittämisessä. Webinaarit on suunnattu etenkin kuntien tueksi ja avuksi. Webinaarit tallennetaan ja julkaistaan Paikkatietoalustan Youtube-kanavalla.

Askeleita paikkatiedon tehokäyttöön – missä mennään nyt? Tervetuloa verkkotilaisuuteen 26.11.

Puolen päivän verkkotilaisuudessa kerromme, miten Kansallista maastotietokantaa vietiin eteenpäin, miten osoitetietojärjestelmän kehittäminen eteni ja mitä kuuluu Paikkatietoalustan palveluille. Katsomme myös tiukasti tulevaisuuteen: mitä tapahtuu ensi vuonna. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan 25.11. mennessä, katso ohjelma ja ilmoittautumisohjeet täältä 

Viimeisimmät webinaaritallenteet:

Suomi.fi-kartat

Katso lyhyet ohjevideot palvelun käytön aloittamiseksi.

Lisätietoa Suomi.fi-kartat -palvelusta:

Kiinteistöt ja huoneistot

Maanmittauslaitoksen digipäivä

Kiinteistörekisterinpidon koulutusmateriaalit

3D-kiinteistönmuodostus

Huoneistotietojärjestelmän tapahtumat