Hyppää pääsisältöön

Geokoodauspalvelu saatavilla sopimuspalveluna

Geokoodauspalvelu on nyt saatavilla sekä sopimukseen perustuvana rajapintapalveluna että maksuttomasti avoimena rajapintapalveluna. Maanmittauslaitos tarjoaa sopimusasiakkaille käytön tukea ja varmistaa palvelun toimivuuden ja saatavuuden. Avoimen rajapintapalvelun käytön etuna on puolestaan sen nopea ja helppo käyttöönotto.

Mikä on Geokoodauspalvelu?

Geokoodauspalvelu on tarkoitettu karttapalvelujen hakutoiminnallisuuksien toteutukseen. Palvelu mahdollistaa sijainnin löytämisen hakusanalla, joka voi olla paikannimi, osoite, kiinteistötunnus tai karttalehden numero. Palvelu tarjoaa myös käänteistä geokoodausta, eli lähimpien kohteiden hakemista annetuilla koordinaateilla. Lue lisää Geokoodauspalvelusta ja sen käyttöönotosta.

Kuva Karttapaikalta, jolla hyödynnetään Geokoodauspalvelua

Kuvassa Maanmittauslaitoksen Karttapaikka, jossa hyödynnetään sijainnin etsimistä Geokoodauspalvelun avulla.

Yhdellä sopimuksella monta palvelua

Jos haluat tehdä sopimuksen Geokoodauspalvelun käytöstä, saat samalla sopimuksella mahdollisuuden käyttää muitakin avoimia paikkatietojen kyselypalveluita. Seuraavat palvelut tulevat automaattisesti sopimuksen tehneen asiakkaiden käyttöön erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Jos olet kiinnostunut palvelusta, ota yhteyttä verkkopalveluiden asiakastukeen osoitteeseen verkkopalvelut@maanmittauslaitos.fi

 

 

Uusimmat palvelutiedotteet