Hyppää pääsisältöön

Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin aineistopalvelun versionvaihto 13.12.2021

Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin aineistopalvelussa on versionvaihto 13.12.2021 klo 17.00 alkaen. Tilatut aineistot toimitetaan normaalisti heti seuraavana aamuna 14.12. 

Uusi muutostapahtumalaji yhteystietojen muutoksille

Versionvaihdon myötä aineistopalvelussa julkaistaan uusi muutostapahtumalaji 401 "Henkilön tietojen muutos". Tällä muutostapahtumalajilla voidaan poimia sellaiset rekisteriyksiköt, määräalat ja laitokset, joissa kiinteistön omistajan tai vuokralaisen henkilö- tai yhteystiedoissa on tietyllä aikavälillä tapahtunut joku muutos. Huomioitavaa on, että muutos voi olla nimen tai osoitteen muuttumisen lisäksi myös joku henkilön taustatiedoissa oleva muu sellainen muutos, joka ei kuitenkaan näy tulostiedostoissa, esim. uusi äidinkieli.

Uuden muutostapahtumalajin mukaisilla toimituksilla voi pitää ajan tasalla omassa järjestelmässä kiinteistön omistajan tai vuokralaisen henkilö- ja yhteystietoja. 

Tietojen tilaaminen

Palvelun tilauslomakkeet päivitetään versionvaihtoon mennessä. Nykyisen tilauksen muutoksesta voi myös ilmoittaa vapaamuotoisella sähköpostilla verkkopalveluiden asiakastukeen. 


Lisätietoja: verkkopalvelut(at)maanmittauslaitos.fi

Uusimmat palvelutiedotteet