Hyppää pääsisältöön

Uutishuone kerää ajankohtaiset aiheet yhteen

Maanmittauslaitoksen ajankohtaiset verkkosisällöt eli uutiset, artikkelit, blogit sekä podcastit ilmestyvät jatkossa verkkosivujen uutishuoneessa. Uutishuone nostaa ajankohtaiset sisällöt näkyvämmälle paikalle verkkosivuilla ja helpottaa niiden löytämistä.

Uutishuoneeseen pääsee suoraan verkkosivujen ylävalikosta sekä etusivulta.

Uutishuoneessa on hakunäkymä, jolla on mahdollista hakea sisältöjä ja suodattaa niitä sisältötyypin ja aihealueen mukaan. Aihealueita ovat muun muassa huoneistot, paikkatieto ja tutkimus.

Tutkimusuutiset näkyvät verkkosivuilla jatkossakin omana listauksenaan tutkimussivuilla. Verkkosivujen etusivulla ja uutishuoneen sisällä tutkimusuutiset ovat samassa listauksessa kuin uutiset ja artikkelit.

Avoimet työpaikat, tapahtumat, uutiskirje ja lehdet uudessa sijainnissa

Uudistuksen myötä uutiskirjeen tilaussivu, avoimet työpaikat -sivu ja tapahtumat-sivu siirtyvät organisaatio-osion alle. Saman osion alle siirtyvät myös Tietoa Maasta -lehden aikaisemmin julkaistut numerot sekä Positio-lehden aikaisemmat ja tulevat numerot. Verkkosivuilla julkaistut esitteet sijaitsevat myös Lehdet ja julkaisut -alasivulla.

Palvelutiedotteilla oma listaussivu

Verkkosivuilla julkaistaville palvelutiedotteille on jo aiemmin keväällä luotu oma listaussivu, jossa tiedotteita voi suodattaa haluamansa palvelun mukaan. Palvelutiedotteet-sivulta löytyy myös linkki sovellusinfoon, josta voi tarkistaa sovellusten ja palveluiden tilan.

Uusimmat palvelutiedotteet