Anmäl dig till Lantmäteriverkets och Ingenjörsförbundets webbinarium om sommarjobb

Lantmäteriverket och Ingenjörsförbundet ordnar ett webbinarium om sommarjobb för studerande i lantmäteribranschen. Anmälningen till webbinariet pågår.

Kuvassa aurinkoinen maisema, jonka päällä lukee kesätyöwebinaari 26.1.

Beställ en pizza, röj en plats i soffan och kom online. Lantmäteriverket och Ingenjörsförbundet ordnar ett webbinarium om sommarjobb för studerande i lantmäteribranschen tisdagen 26 januari 2021 klockan 16–18. Anmälningen till webbinariet pågår.
 

På programmet står bland annat karriärhistorier och praktiska tips 

I en förhandsenkät fick studerande i lantmäteribranschen berätta vad de skulle vilja höra i webbinariet. Tack för det stora antalet svar! Utifrån svaren skapade vi programmet för webbinariet.

Det kommer att bli presentationer av olika karriärmöjligheter på LMV av unga experter (och tidigare sommarjobbare), tips om till exempel hur man skriver en arbetsansökan samt ett moment där vi svarar på de utmärkta frågor som vi fick genom enkäten.

Som väsentlig praktisk information bör nämnas att

a) deltagarna i webbinariet kan beställa en pizza på Ingenjörsförbundets bekostnad 

b) webbinariet hålls på finska

c) ett detaljerat program och anvisningar för deltagandet kommer att skickas dagen före webbinariet till de som anmält sig.

Anmäl dig till webbinariet: Kesätyöwebinaari 2021
 

100 sommarjobb sommaren 2021

Vi anställer ungefär 100 sommarjobbare på 35 orter runtom i Finland. Praktikanter anställs för lantmäteriuppgifter, applikationsutveckling, kundservice, dataförvaltning och forskningsuppgifter. En stor del av jobben förutsätter inte tidigare arbetserfarenhet – lämpliga studier och en vilja att lära sig har större betydelse.

I år är sommarjobbssökningen öppen 11.1–12.2.2021. Platsannonserna läggs ut på maanmittauslaitos.fi/tyopaikat.

 

Uusimmat uutiset ja blogit