Hoppa till huvudinnehåll

Lantmäteriverkets virtuella kommunturné 2022

Tid:
3.–22.11.2022
Målgrupp:
kommuner
Grafik av finsk karta
Bild:
MML

Lantmäteriverket erbjuder kommunerna högklassiga och tidsenliga fastighets- och lägenhetsuppgifter samt grundläggande geografisk information och tjänster som hjälper kommunerna vid planeringen, byggandet och upprätthållandet av den byggda miljön. Vi erbjuder kommunerna stöd och verktyg för bland annat fastighetsregisterföring och upprättande av fastighetsköp och arrendeavtal samt för förbättring av interoperabiliteten hos geografisk information och uppfyllande av Inspire-förpliktelser.

I november 2022 ordnar vi virtuella, regionala evenemang, vars mål är att stärka samarbetet mellan Lantmäteriverket och kommunerna. Det svenskspråkiga evenemanget äger rum den 22 november. Under dagen kommer vi att berätta om aktuella teman som påverkar kommunernas arbete och verksamhet. Programmet kommer att innehålla anföranden av kommunerna och en gemensam diskussion.

Registreringen för evenemangen har börjat. Välkommen till de avgiftsfria evenemangen som ordnas på Teams. Du kan delta i hela dagen eller följa bara de presentationer som är relevanta för ditt arbete. Du kan delta fritt i evenemanget för din region eller i andra regioners evenemang.  

 

Kolla in programmet och anmäl dig till evenemang

Frågor?

Om du har några frågor, kontakta Annukka Pekkarinen, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Geodata
Kartor
Fastigheter

Kommande evenemang