Digipäivä tarjoaa tietoa sähköisestä kiinteistöasioinnista

Maanmittauslaitos ja Kiinteistöasioiden digifoorumi järjestävät 12.10.2016 asiakastapahtuman tukemaan sähköistä kiinteistöasiointia ja kaupankäyntiä.

Digipäivässä esitellään sähköisen kiinteistökaupan tekemistä ja kuullaan käytännön kokemuksia sähköisestä asioinnista. Lisäksi kerrotaan sähköisiin panttikirjoihin liittyvistä lainsäädäntömuutoksista sekä niitä seuraavista toimenpiteistä. Integraattorit esittelevät ratkaisuja sähköiseen asiointiin. Päivän lopuksi käydään paneelikeskustelu kiinteistöasioinnin tavoitetilasta. Tarjolla on myös tietoa perusteilla olevasta asunto-osakerekisteristä.

– Huhtikuussa ensimmäisen kerran järjestetty digipäivä sai kiitosta hyödyllisyydestään ja sähköisen asioinnin avaamisesta alan toimijoille. Nyt myös Kiinteistökaupan verkkopalvelun käyttäjät jakavat kokemuksiaan muiden kanssa, kertoo tietopalveluasiantuntija Tiina Lepistö.

Kiinteistöasioiden digipäivä 12.10.

  • Aika: keskiviikko 12.10.2016 klo 8.30-16
  • Paikka: Messukeskus, Helsinki

Lue lisää digipäivän sisällöstä ja ohjelmasta.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä ilmoittautumislomake.

Tilaisuutta voi tulla seuraamaan paikan päälle tai katsoa suorana internetissä. Tapahtuman materiaalit ja tallenteet ovat saatavilla myös jälkikäteen.

Lisätietoja:

Tietopalveluasiantuntija Tiina Lepistö, 040 186 0955, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Uusimmat uutiset ja blogit