Hyppää pääsisältöön

Kesätyöwebinaari 2022

Aika:
19.1.2022 klo 15.00-17.00
Kohderyhmä:
opiskelijat
Kesäinen ja aurinkoinen maisemakuva, jossa teksti "Kesätyöwebinaari 19.1.2022" ja Maanmittauslaitoksen ja insinööriliiton logot.
Kuva:
Maanmittauslaitos
Kuva: Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitos ja Insinööriliitto järjestävät maanmittausalan opiskelijoille kesätyöwebinaarin keskiviikkona 19.1.2022. Ilmoittautuminen webinaariin on nyt auki, ja ilmoittautua voi 18.1. saakka.

Ohjelma

Millaisia työmahdollisuuksia Maanmittauslaitoksesta löytyy? Luvassa on nuorten osaajien uratarinoita ja katsauksia erilaisiin tehtävänkuviin. Saat myös vinkkejä työhakemusten tekemiseen ja vastauksia kesätyönhakijoita askarruttaviin kysymyksiin.

Huolehdimme myös ruumiin ravinnosta, sillä webinaarin osallistujat voivat hakea pientä purtavaa lähimmältä R-kioskilta Insinööriliiton piikkiin.

Webinaarin esityskieli on suomi. Tarkempi ohjelma ja osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaa edeltävänä päivänä. Raivaa tilaa sohvalle ja liity linjoille!

Mukaan mahtuu 250 ensimmäistä, joten toimi pikaisesti.

Tallenne ja materiaalit

Tilaisuus myös tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Lisätietoja

Maanmittauslaitos palkkaa jälleen yli 100 kesätyöntekijää 35 paikkakunnalle ympäri Suomen. Harjoittelijoita palkataan maanmittaustehtäviin, sovelluskehitykseen, asiakaspalveluun, tietohallintoon sekä tutkimustehtäviin. Suureen osaan paikkoja ei tarvita aiempaa työkokemusta – soveltuvat opinnot ja halu oppia ovat tärkeämpiä.

Kesätyöhaku aukeaa 10.1. Hakuilmoitukset löytyvät valtiolle.fi-palvelusta, ja ne kootaan myös osoitteeseen maanmittauslaitos.fi/tyopaikat.

Paikkatieto

Tulevat tapahtumat