Hyppää pääsisältöön

Osakeluettelon siirron verkkokoulutus 7.6.2022

Aika:
7.6.2022 klo 17.00–18.30
Paikka:

Verkkokoulutus

Kohderyhmä:
taloyhtiöt,
isännöitsijät,
osakkeenomistajat
Vanhan kerrostalon julkisivu.
Kuva:
Riku Nikkilä
Kuva: Riku Nikkilä

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti taloyhtiöille, jotka eivät siirrä taloyhtiön tietoja isännöintijärjestelmästä. Tilaisuudessa käydään läpi, mitä taloyhtiön on tehtävä ennen osakeluettelon siirtoa ja esitellään kohta kohdalta, miten osakeluettelon siirtopalvelua käytetään sekä kerrataan, miten siirto vaikuttaa taloyhtiön ja osakkaiden toimintaan.

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on ilmaista, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautumisen yhteydessä voit jättää etukäteen kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan tilaisuuden aikana.
 
Tilaisuus järjestetään verkkotapahtumana, johon osallistuminen ei  vaadi ohjelmistoasennuksia tai kirjautumista sovellukseen, vaan uusimpaan versioon päivitetty verkkoselain riittää.

Ohjelma

  • Tilaisuuden avaus
  • Osakeluettelon siirtopalvelun esittely
  • Yhteenveto

Osallistujat voivat esittää kysymyksiä koulutuksen aikana keskustelupalstalla. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiin koulutuksen aikana.

Tallenne ja materiaalit

Koulutuksen esitysmateriaali sekä osallistujien esittämät kysymykset ja vastaukset tulevat tapahtuman jälkeen saataville sivuillemme osoitteeseen: osakehuoneistorekisteri.fi/tilaisuuksien-materiaalit

Huoneistot

Tulevat tapahtumat

Kaikki tapahtumat