Hyppää pääsisältöön

Virtuaalinen kuntakiertue 2022

Aika:
3.–22.11.2022
Kohderyhmä:
kunnat
Visualisoitu Suomen kartta
Kuva:
Maanmittauslaitos
Kuva: Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitos tarjoaa kunnille laadukkaita ja ajantasaisia kiinteistö-, huoneisto- ja peruspaikkatietoja sekä palveluita, jotka auttavat kuntia rakennetun ympäristön suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Tarjoamme kunnille tukea ja työkaluja muun muassa kiinteistörekisterin pitämiseen, kiinteistökaupan ja maanvuokrasopimuksen laatimiseen sekä paikkatietojen yhteentoimivuuden parantamiseen ja INSPIRE-velvoitteiden täyttämiseen.

 

Kuntakiertue käynnistyy syksyllä

Järjestämme marraskuussa 2022 virtuaalisia, alueellisia tapahtumia, joiden tavoitteena on vahvistaa Maanmittauslaitoksen ja kuntien välistä yhteistyötä. Kerromme tapahtumapäivän aikana ajankohtaisista teemoista, jotka vaikuttavat kuntien työhön ja toimintaan. Luvassa on kuntien puheenvuoroja ja yhteistä keskustelua.

Tapaamisiin marraskuussa verkossa! Ilmoittautuminen on alkanut ja ohjelmat on julkaistu. Osallistuminen tapahtuu Teamsin välityksellä. Osallistua voi koko päiväksi tai vain tiettyihin, omaa työtä koskeviin esityksiin. Voit osallistua vapaasti joko oman alueesi tapahtumaan tai muiden alueiden tilaisuuksiin.

 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tilaisuuksiin

Katso kartalta, miten kunnat on jaettu alueellisiin tilaisuuksiin:

Kuntakiertueen aluejako
Kunnat on jaettu alueellisiin tapahtumiin tämän kartan avulla. Jos haluat, voit osallistua myös muiden kuin oman kunnan seudun alueelliseen tilaisuuteen. 

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Anniina Lundvalliin, etunimi.sukunimi@maanmittauslaitos.fi

Paikkatieto
Kartat
Kiinteistöt

Tulevat tapahtumat

Kaikki tapahtumat