Näytteilleasettajat

Osasto

Näytteilleasettaja Tietoisku
 
E6

ATS AB

ATS on FARO-laserkeilanten jälleenmyyjä Suomessa ja Skandinaviassa. Yritys tarjoaa korkealaatuisia 3D-laserkeilausratkaisuja eri teollisuudenaloille, kuten rakennusalalle sekä auto- ja prosessiteollisuudelle. Tutustu myös yrityksen luotettavan keilausaineiston varmistavaan Traceable 3D -järjestelmään.

Ma 18.11. klo 11.00–11.25
Sali 207

Faro 3D-laserkeilain ja ATS Traceable 3D: työkalut tehokkaaseen tiedonkeruuseen,
myyntiedustaja Kalle Tammi

E3

Bitcomp Oy

Bitcomp Oy on paikkatiedon ja toiminnanohjausjärjestelmien johtava asiantuntija. Yrityksen toimialaan kuuluvat mm. teema- ja yhteenvetokartat sekä aineistopalvelut. Analyysien ohella Bitcompin erityisvahvuus on keveissä, paikkatietopohjaisissa mobiiliratkaisuissa.

Ma 18.11. klo 11.00–11.25
D-sali

Avaruusdataan pohjautuvat analyysit ja asiakasviestintä – metsätuhot aisoihin, myyntijohtaja Jani Heikkilä

C5

Blom Kartta Oy, Terratec Oy

Blom Kartta on Suomen johtava paikkatiedon kerääjä, käsittelijä ja mallintaja. Yritys kertoo tarkasti, missä kaikki sinulle tärkeät asiat sijaitsevat. Sellaisetkin, joita et voi nähdä paljaalla silmällä.

Ma 18.11. klo 14.00–14.25
Sali 206

Tiedonkeruumenetelmät infrahankkeiden maastomallien tuotannossa, avainasiakaspäällikkö Lasse Turunen

A5

CGI, HERE

CGI on Suomen johtava paikkatiedon asiantuntija. Pitkä tausta paikkatiedon parissa sekä eri toimialojen tuntemus luovat CGI:lle edellytykset ymmärtää asiakastaan. Yritys osaa käsitellä asiakkaan dataa osana liiketoiminnan kokonaisuutta ja pystyy tuottamaan lisäarvoa sijaintidatan avulla.

Ma 18.11. klo 15.30–15.55
C-sali

Paikkatietoa yli maarajojen, Business Development Director Tapio Siltala

B6

DA-Group

Kehittyneitä elektronisia ja korkean teknologian ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin – avaruudesta merenpohjaan. Yritys esittelee myös taistelussa testattua ja radiohäirinnälle immuunia satelliittipaikannusjärjestelmää (iSNS).

Ma 18.11. klo 10.30–10.25
Sali 207

Jamming and interference immune satellite navigation system (iSNS), CBDO Kristian Tornivaara

E5

Digiroad

Digiroad on kansallinen tietojärjestelmä, johon on koottu koko Suomen tie- ja katuverkon keskilinjageometria sekä tärkeimmät ominaisuustiedot. Digiroad tarjoaa kattavan, yhtenäisen, digitaalisessa muodossa olevan liikenneverkon kuvauksen. Aineisto mahdollistaa erilaisten reitinsuunnittelu-, navigointi-, matkailu- ja liikennetelemaattisten palveluiden kehittämisen ja tuotteistamisen.

Ma 18.11. klo 13.30–13.55
Sali 207

Tieliikennelaki 2020 ja tiestöaineiston uudet tuulet, kehittämispäällikkö Matti Pesu

C3

Esri Finland Oy

Esrin osastolla pääset tutustumaan innovatiiviseen dmCity-ratkaisuun sekä ArcGIS-paikkatietoalustan uutuuksiin ja trendeihin sekä monipuolisiin palveluihin. Voit osallistua myös arvontaan!

Ma 18.11. klo 14.30–14.55
C-sali

Yhteentoimivat paikkatiedot, CTO Ilkka Suojanen

D2

Geofix Finland

Mittaustarvikkeisiin ja -välineisiin keskittynyt verkkokauppa. Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti asiakkaalle.

 
E7

Geolaser Oy

Geolaser Oy palvelee asiantuntevasti maanmittaus-, paikkatieto- ja rakennusmittausalan asiakkaitaan. Valikoimasta löytyvät muun muassa: SatLab RTK, GeoMax-robotit, XPad Ultimate Android -sovellus ja Carlson laserkeilaimet kalliorakentamiseen.

Ma 18.11. klo 15.00–15.25
Sali 206

Käsi-RTK ja Android – Kaikki yhdessä, tuotepäällikkö Matti Leinonen

B4

Geometrix Oy

Geometrix tekee karttapohjaisia toiminnanohjauksen, omaisuudenhallinnan ja tiedonkeruun ratkaisuja kenttä- ja toimistokäyttöön. Yrityksen paikkatietotuotteiden avulla saat tehokkuutta liikkuvan työn tekemiseen sekä raportointiin.

 
A1

Geotrim Oy

Laitteet ja ohjelmistot maanmittaukseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietosovelluksille, mobiili- ja UAS-kartoitukseen. Esillä uusin teknologia: Trimble, GeoSLAM, YellowScan, Propeller ja GeoDrone.

Ma 18.11. klo 12.30–12.55
D-sali

Trimble Catalyst – senttitarkkuutta matkapuhelimella lisättyyn todellisuuteen, myynti-insinööri Juho Simonen

B7

Helsingin kaupunki / Helsinki Region Infoshare

Helsinki Region Infoshare (hri.fi) on pääkaupunkiseudun kaupunkien avoimen datan palvelu. Avoimia paikkatieto- ja muita aineistoja voi vapaasti hyödyntää myös bisneksessä. Dataa on tarjolla rajapintojen kautta ja tiedostoina.

Ma 18.11. klo 13.00–13.25
D-sali

Miten avoin data auttaa arjessa pääkaupunkiseudulla?. erityissuunnittelija Outi Hermans

A2

Ilmatieteen laitos

Osastolla esitellään Ilmatieteen laitoksen Avaruus- ja kaukokartoituskeskusta, satelliittikeskuksen palveluita ja dataa. Lisäksi osastolla käsitellään Copernicus ohjelmaa tukevan kansallisen käyttäjäfoorumin (Copernicus User Forum) toimintaa sekä kerätään käyttäjäkokemuksia, -toiveita ja kehitysehdotuksia.

Ma 18.11. klo 13.30–13.55
Pääsali

Arktinen avaruuskeskus: satelliittihavaintoja yhteiskunnalle reaaliajassa, ryhmäpäällikkö Timo Ryyppö

D4

Infrakit

Infrakit-pilvipalvelun avulla voit tarkastella ja jakaa aina ajantasaista tietoa infraprojektin edistymisestä tietokoneella ja mobiililaitteilla. Projektit valmistuvat nopeammin, laatu on parempaa ja hankkeilla on vähemmän virheitä – kaikki kulminoituu säästöihin rakennuskuluissa.

Ma 18.11. klo 10.30–10.55
Sali 206

Infrakit CASEs: BIM & GIS-tietovirtojen hyödyntäminen nykyaikaisissa suunnittelu- ja rakennushankkeissa, BIM-palveluden johtaja Ilkka Tieaho

E4

Karttatiimi Oy

Karttatiimi valmistaa ja ylläpitää kuntien opaskarttoja sekä kaavayhdistelmiä yli 25 vuoden kokemuksella. Karttapalvelussa julkaiset kuntien paikkatietoaineistot kootusti sekä jaat aineistot rajapintojen kautta muihin palveluihin.

 

B5

Karttaselain (AccelBit Oy)

Karttaselain on Suomen suosituin ammattilaisten ja luonnossa liikkujien maastokarttasovellus, joka tarjoaa huipputarkkojen maasto- ja metsävara-aineistojen lisäksi monipuoliset toiminnot paikkatietojen hyödyntämiseen.

Ma 18.11. klo 12.30–12.55
Sali 206

Karttaselaimen Metsävara-palvelu, kehityspäällikkö Hannu Karvonen

A6

Kauko Oy

Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot kenttätyön huippuammattilaisille. Yritys on vaativien työympäristöjen asiantuntija. Kauko toimittaa luotettavia Panasonic Toughbook -tietokoneita maasto- ja kenttätyön ammattilaisille. Messuilla yritys esitelee uusimmat laitemallit varusteineen, sekä mallit integroidulla 3D kameralla ja ohjelmistoilla.

Ma 18.11. klo 15.00–15.25
C-sali

3D-mittausta tablet-tietokoneella –mahdollisuuksia moneen, johtaja Kyösti Ollila

C4

Keypro Oy

Keypro auttaa kaikkia verkonomistajia hallitsemaan omaisuuttaan vesi-, lämpö-, sähkö-, valo-, kaasu- ja televerkkoinfrastruktuureissa. Keyprossa on verkkotietojärjestelmiin, kartoitukseen ja verkkotietoaineiston ylläpitopalveluihin erikoistuneita paikkatietoalan asiantuntijoita.

 

C10

Leica Geosystems Oy

Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Hexagoniin kuuluva Leica Geosystems luo kattavia ratkaisuja ammattilaisille kaikkialla planeetallamme. Monien eri alojen, kuten ilmailun, puolustuksen, turvallisuuden, rakentamisen ja valmistuksen, ammattilaiset luottavat laatutuotteistaan ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämisestä tunnettuun Leica Geosystemsiin kaikissa paikkatietotarpeissaan. Tarkoilla ja täsmällisillä kojeilla, pitkälle kehitetyillä ohjelmilla ja luotettavilla palveluilla Leica Geosystems tuo joka päivä lisäarvoa maailmamme tulevaisuuden parissa työskenteleville.

Ma 18.11. klo 13.00–13.25
Sali 206

Leica Geosystemsin laserkeilaimet, Market Segment Manager Vahur Joala

D7

Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitos turvaa maanomistuksen ja luototusjärjestelmän ylläpitämällä kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja rekistereissään sekä huolehtimalla omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä. Laitoksen tehtäviin kuuluu myös paikkatiedon tutkimus ja soveltaminen. Tänä vuonna Maanmittauslaitos jakaa osastonsa Paikkatietokeskus-nimisen tutkimusyksikön sekä Metsähovi-tutkimusaseman kanssa. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja oppimaan!

Ma 18.11. klo 14.00–14.55
D-sali

MML kädet savessa – Katse hankkeisiin 

Ma 18.11. klo 14.30–14.55
Sali 206

Baltic Explorer: monilaitteinen yhteistyöalusta merialuesuunnitteluun, tutkijat Christian Koski ja Mikko Rönneberg

Ti 19.11. klo 11.00–13.55
D-sali

Useita tietoiskuja

D6

Metsähovin geodeettinen tutkimusasema

Maanmittauslaitoksen Metsähovin tutkimusasemalla on kaikki merkittävät geodeettiset havaintolaitteet. Metsähovin kaltaiset asemat muodostavat maailmanlaajuisen geodeettisten perusasemien verkon, jonka avulla määritetään tarkin mahdollinen maailmanlaajuinen vertausjärjestelmä ITRF.

Metsähovi on myös kansallisen EUREF-FIN vertausjärjestelmän perusasema ja osa kansallista pysyvää GNSS-verkkoa FinnRefiä. Kansallisen korkeusjärjestelmän N2000 ja painovoimaverkon pääkiintopisteet sijaitsevat Metsähovissa, jossa työskentelee pääasiassa Paikkatietokeskuksen tutkijoita.

Ma 18.11. klo 12.00–12.25
Sali 207

Metsähovin merkitys ilmastoennusteisiin, satelliittipaikannukseen ja koordinaatteihin, tutkimuspäällikkö Hannu Koivula

D3

Mitta Oy

Mitta-konserni on vuonna 1989 perustettu suomalainen kansainvälinen mittausalan konsulttiyritys, joka toimii rakennusalan arvoketjussa. Mitta on markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön liiketoiminta-alueet ovat mittaus, geolaboratorio, geotekninen tutkimus sekä ympäristö- ja energiapalvelut. Mitta työllistää n. 450 asiantuntijaa yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea ja Ruotsia.

 
C9

Nordic Geo Center Oy

Nordic Geo Center on suomalainen laserkeilauksen käytön ja koulutuksen osaaja sekä RIEGL-laserkeilainten maahantuoja. Laserkeilausta jo yli 20 vuoden kokemuksella ilmasta, maasta ja mobiilisti.

Ma 18.11. klo 11.00–11.25
C-sali

Liikkuvat kartoitusjärjestelmien testit julkisia kilpailutuksia varten, tuotepäällikkö Nina Heiska ja projekti-insinööri Veli-Pekka Puheloinen

D1

Novatron Oy3D-system Oy

Novatron Oy on suomalainen digitaalisen infrarakentamisen asiantuntija. Yritys kehittää, valmistaa ja toimittaa koneohjausjärjestelmiä maanrakennuskoneisiin sekä tarjoaa koulutuspalveluita digitalisoidun työmaan kaikkiin eri vaiheisiin. Paikkatietomarkkinoilla esillä työjohdon ja mittaajien tarpeisiin suunniteltu Novatronin Xsite® PAD -työmaatabletti.

3D-system Oy on suomalainen maanmittausalan ohjelmistotalo. Yritys on erikoistunut suunnittelemaan ja tuottamaan korkeatasoisia ohjelmatuotteita mittaus-, paikkatieto-, kartta- ja suunnittelutarpeisiin. Tule keskustelemaan osastollemme niin Novatronin kuin 3D-Winin asiantuntijoiden kanssa.

Ma 18.11. klo 11.30–11.55
C-sali

3D-Win ja infrahankkeiden tiedonhallinta, tuotepäällikkö Petri Kuusela, Novatron Oy

C1

OSGeo Park

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen kehittämistä yhteiseksi hyväksi ja esiintyä niiden laajan käytön puolesta.

Ma 18.11. klo 11.30–11.55
Sali 206

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot kaikille – ilmaiseksi, varapuheenjohtaja Marko Kauppi, OSGeo

C1

Gispo

Gispo Oy on suomalainen paikkatietoalan yritys, jonka tavoitteena on edistää avoimen lähdekoodin ja avoimen datan kehittämistä ja hyödyntämistä. 

 
C1

Codento

Codento on ohjelmistokehityksen ja menetelmäkonsultoinnin kokenut ja ketterä kumppani tuotekehitykselle, tietohallinnolle ja liiketoiminnalle. Autamme yrityksesi ohjelmistokokonaisuuksien kehittämisessä modernein työkaluin ja menetelmin.

 
C1

Oskari

Oskari-ohjelmisto tarjoaa helppokäyttöiset työkalut paikkatiedon rajapintapalvelujen hyödyntämiseen.

 
B8

Paikkatietoalusta

Paikkatietoalusta-hanke yhtenäistää valtion ja aluehallinnon, maakuntien ja kuntien paikkatietoja. Hanke kehittää yhteistyössä yhteisiä määrittelyjä, työkaluja ja tukipalveluita, jotta paikkatiedot saadaan yhteiskunnan ekosysteemien hyödynnettäväksi.

Ti 19.11. klo 10.00–15.00 
Pääsali

Päätösseminaari

B1

Paikkatietoikkuna

Paikkatietoikkuna on paikkatietojen yhteiskäyttöä edistävä, yli 1600 karttatasoa eri tiedontuottajilta kokoava kansallinen geoportaali. Paikkatietoikkuna palvelee sekä ammatti- että harrastuskäyttäjiä.

Ma 18.11. klo 14.30–14.55
Sali 207

Paikkatietoikkuna 10 vuotta, sovellusasiantuntija Teemu Saloriutta

D5

Posimo

Posimo Oy tuo paikannukseen uudenlaista, ketterämpää, avoimempaa ja edullisempaa teknologiaa. Yrityksen tavoitteena on mahdollistaa paikannuksen hyödyntäminen yhä useammalle ja monipuolisemmin. Posimo tarjoaa ratkaisuja maanmittaukseen, rakentamiseen ja paikkatiedon keruuseen.

 
E1

Simosol Oy

Simosol toimittaa metsätalouden tietojärjestelmiä metsäsektorin toimijoille sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Yrityksen järjestelmät toimivat laskentamoottorina Suomen kaikille metsähehtaareille, ja Simosolin asiakkaita ovat mm. Metsä Group ja Stora Enso.

Ma 18.11. klo 12.00–12.25 C-sali

Metsät ja hiili, mitä avoin data niistä meille kertoo? Business Development Manager Juho Penttilä

C2

Sitowise Oy

Sitowise on 1500 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Yritys on suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä.

Yrityksen tekemiset perustuvat syvälliseen ymmärrykseen asiakkaidemme tarpeista, toiveista ja odotuksista. Sitowise tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut yhdestä osoitteesta koko rakentamisen elinkaarelle.

Ma 18.11. klo 10.30–10.55
C-sali

Yhteentoimivat paikkatiedot & tilannekuvan luominen – Ennakoivaa varautumista rankkasateisiin, projektipäällikkö Samu Juppo

B2

Skydata Oy

Suomen kokenein drone-ratkaisutoimittaja, yli 10 vuoden kokemus asiakaslähtöisten ratkaisujen toimittamisesta Suomessa. Skydatan palvelukonsepti kattaa koulutuksen, konsultoinnin, tekniset kuvauspalvelut ja DJI Enterprise laiteratkaisut. Yritys toimii valtakunnallisesti yhteistyöverkoston kautta.

 
C8

Spatialworld Oy

Spatialworld tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa asiakkailleen maailman johtavaan Smallworld-teknologiaan pohjautuvia sovelluksia ja osaamista. Sovellukset auttavat asiakkaita suunnittelemaan, rakentamaan, operoimaan ja hoitamaan monimutkaisia laiteverkkoja.

Sovellukset on rakennettu asiakasympäristöissä testatun objekti-orientoituneen teknologian päälle. Ne on helppo integroida organisaation muihin liikesovelluksiin, mikä mahdollistaa informaation saumattoman kulun organisaatiossa.  Spatialworld Oy on myös Safe Software:n FME-tuotteiden jälleenmyyjä.

Ma 18.11. klo 11.00–11.25
Sali 206

FME ja Smallworld-tuotepäivitykset, toimitusjohtaja Hannu-Pekka Rantaniemi

E8

Spatineo

Spatineo on keskittynyt paikkatietopalveluiden laadunvarmistamiseen. Yritys tarjoaa ratkaisuja paikkatietopalveluiden laadun, toiminnan ja käytön seuraamiseen, analysoimiseen sekä kehittämiseen. Parannamme eri organisaatioiden paikkatietokypsyyttä konsultoinnilla ja kohotamme paikkatietopalveluiden vaikuttavuutta projekteissamme.

Tule ständille keskustelemaan, miten organisaatiosi voisi hyödyntää paikkatietoa!

Ma 18.11. klo 11.30–11.55
D-sali

Jo 30 vuotta on pohdittu onko paikkatiedolla todellista vaikuttavuutta – Spatineon menetelmät todistavat vaikuttavuuden, myyntipäällikkö Jaana Mäkelä

B3

Suomen metsäkeskus

Suomen metsäkeskus kerää ja jakaa tietoa Suomen metsistä. Metsätietoja jaetaan avoimena metsätietona sekä jalostettuina tietotuotteina. Tule osastollemme kertomaan kehitysideasi!

Ma 18.11. klo 13.00–13.25
Sali 207

Metsätieto rikastuttaa toimintaasi, metsätietoasiantuntija Juha Inkilä

A7

Terrasolid Oy

Terrasolid Oy on ohjelmistoalan yritys, joka on erikoistunut kehittämään, markkinoimaan ja myymään tiedonhallintaohjelmistoja rakennus- ja maanmittausalalle. Yritys on kansainvälinen markkinajohtaja lentoliikenne- ja helikopteriperusteisessa laserkeilaus tiedonhallintaohjelmistoissa. Terrasolid on myynyt ohjelmistolupia yli sataan maahan ja noin 10 000 kappaletta.

Ma 18.11. klo 14.00–14.25
Sali 207

Maastosta malliin Terrasolidin työkaluilla

C6

Topgeo Oy

Topgeo Oy:n erikoisalana ovat maan- ja rakennusmittaukseen sekä paikantamiseen liittyvät ratkaisut. Yrityksen päämies Topcon Corporation on alan suurimpia valmistajia. Topconin tuotevalikoimiin kuuluvat kaikki alan laitteet: vaaituskojeet, digitaaliset vaaituskojeet, teodoliitit, taso- ja putkilaserit, koneenohjausjärjestelmät, takymetrit, servotakymetrit ja GPS/Glonass/Galileo satelliittipaikantimet.

Topgeo Oy on perustettu vuonna 1987 ja on siten pisimpään Suomen markkinoilla toiminut maanmittaus- ja rakennusmittauskojeiden maahantuoja.

Ma 18.11. klo 13.30–13.55
Sali 206

Topcon GTL-1000: takymetriskannauksen vallankumous

C7

Trimble Solutions Oy, Geotrim Oy

Trimble kehittää julkishallinnon alalla toimiville asiakkaillemme ohjelmistoratkaisuja, joiden keskeisiä ominaisuuksia ovat vahvat paikkatieto-ominaisuudet, modulaarisuus ja yhteentoimivuus. Ohjelmistoilla hallitaan rakennetun ympäristön ja yhdyskuntatoimen tietoja sekä rakennetaan laadukkaita, sähköisiä asiakaspalveluratkaisuja. Ennen kaikkea yritys auttaa asiakkaitaan lisäämään tuottavuutta, tehokkuutta ja kannattavuutta.

Ma 18.11. klo 12.00–12.25 D-sali

Paikkatietojen ylläpito ja jakelu yhdessä ympäristössä, Account Manager Katariina Nyman

A4

VideoDrone Finland Oy

VideoDrone Finland on toiminut vuodesta 2011 alkaen ja on Suomen ensimmäinen ammattikäyttöön tarkoitettujen miehittämättömien koptereiden valmistaja. Alansa johtava yritys on saanut kiitosta luotettavista ja laadukkaista koptereista sekä nopeasta palvelusta.

 

E2

Väestörekisterikeskus

Väestörekisterikeskus edistää yhteiskunnan digitalisointia ja sähköistä asiointia Suomessa. Toimija tuottaa ja kehittää Suomi.fi-palveluja kansalaisten, julkisen hallinnon ja yritysten käyttöön.

Suomi.fi-kartat tarjoaa julkishallinnolle keskitetyn palvelun karttojen ja paikkatietojen hyödyntämiseen. Avoindata.fi-palvelu edistää avoimen julkisen datan saatavuutta, hyödyntämistä ja käyttöä erilaisissa sovelluksissa.

 
A3

Zoneatlas by Tietotemput Oy

Zoneatlas-alustalla voit rakentaa elämyksellisiä ja osallistavia karttapalveluja. Messuosastolla ja tietoiskussa yritys esittelee yhdessä Metsähallituksen kanssa kehittämäänsä osallistavaa Retkikompassi.fi -palvelua.

Ma 18.11. klo 15.30–15.55
Sali 207

Aihe: Paikkatiedon hyödyntäminen osallistamisessa: Retkikompassi.fi-palvelun esittely
 

D3

Zoro Ky / Think Today

THINK TODAY valmistaa kotimaisia design- ja käyttötuotteita mm. yrityslahjoiksi. Tuotteissa uusiokäytetään ja tuotteistetaan mm. rakennusalan ja Maanmittauslaitoksen käytöstä poistuneita materiaaleja uudelleen ja tätä kautta pidennetään niiden elinkaarta, jopa kymmeniä vuosia. Tuotteilla on Design From Finland alkuperämerkin käyttöoikeus ja ne ovat muotoilupalkittuja.