Näytteilleasettajat ja MessuOpas

Osasto

Näytteilleasettaja Esittely
E3 3D-system Oy Suosittu 3D-Win-ohjelmisto mittaus-, paikkatieto-, kartta- ja suunnittelutarpeisiin tutustuttavissa osastollamme E3.
M3 Bitcomp Oy

Ratkaisumme yhdistävät uusinta GIS-, web- ja mobiiliteknologiaa korkealaatuisiin tausta-aineistoihin ja auttavat ottamaan paikkatiedon koko potentiaalin käyttöön. Analyysituotteemme yhdistävät dataa useista eri lähteistä ja ne ovat saatavilla havainnollisten teemakarttojen, heatmapien ja yhteenvetokarttojen muodossa. Tervetuloa juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

D1 Blom Kartta Oy
Terratec Oy

Blom Kartta on Suomen johtava paikkatiedon kerääjä, käsittelijä ja mallintaja. Kerromme sinulle tarkkaan, missä kaikki sinulle tärkeät asiat sijaitsevat. Sellaisetkin, joita et voi nähdä paljaalla silmällä.

G3 CGI CGI on Suomen johtava paikkatietotalo. Eri toimialojen tuntemuksemme sekä teknologiariippumaton toimintamme luo edellytykset tuottaa asiakkaille lisäarvoa sijaintidatan avulla.
G2 Civilpoint Oy

Ohjelmistoja, joilla rakennetaan tulevaisuutta. Tarjoamme infra-alan parhaat ohjelmistoratkaisut suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan. Tervetuloa osastollemme!

B2 Dronefactory Esittelemme messuilla kaksi DJI-uutuutta, DJI Mavic Enterprise -mallin sekä Phantom 4 RTK -mallin. RTK-mallin ensiesittely Suomessa tapahtuu Paikkatietomarkkinoilla.
M1 Digiroad-operaattori

Tutustu Digiroadin mahdollisuuksiin! Esittelemme osastollamme ajankohtaisia Digiroad-hyödyntäjätarinoita ja autamme alkuun aineiston ylläpidossa.

M2 Digita Oy / Kiho/Mastercom Oy Digita esittelee tapahtumassa IoT-palvelujaan (esineiden internet), joita voidaan hyödyntää monentyyppisessä paikantamisessa.
F1 Esri Finland Oy

Tervetuloa osastollemme F1 tutustumaan ArcGIS-paikkatietoalustan uutuuksiin ja trendeihin sekä monipuolisiin palveluihimme. Osallistu myös arvontaan!

C9 Geolaser Oy Tervetuloa Geolaserin osastolle tutustumaan avoimeen GIS-senttimetriluokan vastaanottimeen. Osastoltamme löytyvät myös GeoMax Zenith35Pro TAG -antenni, XPad Android -ohjelmisto maastomittaukseen sekä Carlson SurvPC Win10-tablettiin.
C5 Geometrix Oy

Tervetuloa osastollemme tutustumaan kuinka eri toimialoilla on tehostettu työnohjausta ja sujuvoitettu päätöksentekoa karttapohjaisen sovelluksemme avulla.

A4 + L1 Geotrim Oy

Mittauslaitteet ja -ohjelmistot maanmittauksen, GNSS-paikannuksen, paikkatietosovellusten ja tietomallinnuksen tarpeisiin. Osastolla esittelyssä uusimman teknologian GNSS-vastaanottimet, takymetrit, laserkeilaimet ja mobiilikartoitusjärjestelmät, GeoDrone ja 3D LiDAR-ratkaisut maailman parhailta laitevalmistajilta: Trimble, YellowScan, GeoSLAM, Videodrone, Propeller… Asiantuntijat paikalla, tule juttelemaan!

A2 Helsingin kaupunki / HRI Pääkaupunkiseudun avoimet paikkatietoaineistot saat helposti käyttöösi www.hri.fi-palvelusta! Tervetuloa osastollemme tutustumaan tarkemmin ja juttelemaan lisää!
C6

Infrakit - DCS Finland Oy

Infrakit-pilvipalvelu mahdollistaa työmaasi helpon seurannan ja tiedon jakamisen reaaliajassa. Projektit valmistuvat nopeammin, laadukkaammin ja vähemmin virhein.

B1 iNovitas Suomi

Inovitaksen tuottama Infra3D-palvelu tuo infrastruktuurin korkearesoluutioisena, georeferoituna ja kolmiulotteisena suoraan työpisteellesi. Selaimessa toimivan palvelun pohjana on katu- ja/tai raideverkolla suoritetut stereokuvaukset. Palvelussa tapahtuvat väyläverkon kuntotarkastelut ja varusteinventoinnit säästävät infrastruktuuria hallinnoivan toimijan aikaa ja työresursseja sekä tekevät työstä turvallisempaa.

B3 Karttakeskus /  Tapio Tapio tarjoaa paikkatietoratkaisut metsä- ja luontotiedon ammattilaisille sekä Karttakeskus-paikkatietoaineistot ja -karttatuotteet monipuoliseen käyttöön.
C4 Karttatiimi Oy

Karttatiimi valmistaa ja ylläpitää kuntien opaskarttoja sekä kaavayhdistelmiä yli 25 vuoden kokemuksella.
Karttapalvelussamme julkaiset kuntien paikkatietoaineistot kootusti sekä jaat aineistot rajapintojen kautta muihin palveluihin.

A3 Keypro Oy

Autamme verkonomistajia hallitsemaan paremmin heidän omaisuuttaan vesi-, lämpö-, sähkö-, valo-, kaasu- ja televerkkoinfrastruktuureissa. Toteutamme sähköiset omaisuudenhallintatyökalut ja asiantuntijapalvelut.

H1 Leica Geosystems Oy Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Hexagoniin kuuluva Leica Geosystems luo kattavia ratkaisuja mittauksen ammattilaisille.
A5 Maanmittauslaitos

Turvaamme maanomistuksen ja luototusjärjestelmän ylläpitämällä kiinteistöjen lainhuutoja ja kiinnityksiä sekä muita kiinteistöjen tietoja rekistereissämme.
Palvelujemme kautta saat ajantasaisia kartta- ja paikka- sekä kiinteistötietoja.

A5 Maanmittauslaitos Paikkatietokeskus FGI

Paikkatietokeskus FGI tekee innovatiivista paikkatietoalan tutkimus- ja asiantuntijatyötä. Arvostettu kansainvälinen tutkimuslaitos tarjoaa luotettavaa tietoa yhteiskunnan hyväksi. Voit tutustua myös itseohjautuvaan autoon.

A5

Maanmittauslaitos
INSPIRE-sihteeristö

 

Maanmittauslaitoksen INSPIRE-sihteeristö ylläpitää kansallista paikkatietoportaalia Paikkatietoikkunaa. Lisäksi kuulet paikkatietojen yhteiskäytön uusimmat tuulet.
F3 Mitta Oy Mitta Oy on Pohjoismaiden johtava rakentamisen ja suunnittelun mittaus-, tutkimus- ja kenttäpalveluihin erikoistunut yhtiö, joka työllistää lähes 400 alan ammattilaista yli 30 paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa.
C2 MtechMap Osastollamme pääset tutustumaan uuteen täysin suomalaiseen karttapohjaiseen CRM-sovellukseen. MtechMap kokoaa asiakasdatan ja paikkatiedot kätevästi kännykkään.
B4 Nordic Geo Center Oy Kaikki laserskannereista maassa – ilmassa – mobiilisti – miehitetysti – miehittämättömästi.
Messutarjouksena Scan&Go-paketti RIEGL VZ-400i + Smart FORTWO. Näe yhdistelmä osastollamme B4.
N5 Oskari-verkosto

Oskari on suomalaisten lahja avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen kekoon. Oskaria kehittää yhteisö eli myös sinä olet mukana! Tule ständille juttelemaan ja kehittämään Oskaria yhdessä.

F2

Paikkatietoalusta-hanke

Laser2020-projekti

Tiedätkö, miten paikkatiedot saadaan tehokäyttöön? Haluatko oppia hyödyntämään paikkatietoa paremmin? Tule tutustumaan Paikkatietoalustaan.
N6 Paikkatietokonsultit Oy Tarjoamme mm. riippumatonta, asiakaslähtöistä konsultointia, tukea paikkatietojen hyödyntämisessä, selvityksiä ja analyysejä. Tervetuloa osastollemme N6.
E4 Planix Oy Tervetuloa keskustelemaan osastollemme mm. seuraavista teemoista:
- GEO, 3D-malli maansisällöstä 5000m syvyydelle. Ainutlaatuinen kaikkialla maailmassa
- Number9, uusi kehitys- ja testausympäristö miehittämättömille laitteille turvallisesti
- VR (Virtual Reality) halutuista sisällöistä
- Sähköinen arkistointi, laitteet, ohjelmistot, palvelut, jne.
C7 Posimo Oy GNSS-mittalaitteet ja ohjelmistot maanmittaukseen ja rakentamiseen.
G1 Sitowise Oy

Sitowise vie kuntia, yrityksiä ja valtionhallintoa tulevaisuuteen digitalisoimalla rakennetun ympäristön tiedonhallintaa, tarjoamalla ratkaisuja paikkatiedolla johtamiseen sekä hyödyntämällä palvelumuotoilun menetelmiä palveluiden kehittämisessä. Sitowisen palvelumuotoilijat ja paikkatietoasiantuntijat tavattavissa osastollamme, nähdään!

D3 Spatialworld Oy

Spatialworld Oy on paikkatietojen käsittelyyn erikoistuneiden Smallworld- ja FME-tuotteiden jälleenmyyjä. Meiltä myös tukipalvelu, koulutusta ja konsultointia. FME:llä voi ratkoa myös muun kuin paikkatiedon haasteita.

C3 Spatineo Oy Paikkatietoja, analyyseja ja vaikuttavuutta – niistä on Spatineon PTM2018 tehty! Tule ständillemme keskustelemaan paikkatietojen käytön vaikuttavuudesta.
C8 Suomen metsäkeskus Metsäkeskuksen osastolta kuulet muun muassa keväällä avoimeksi muuttuneesta metsätiedosta ja siitä, kuinka metsätiedosta on apua myös riistatiedon tuottamisessa.
C1 + N1 Terrasolid Oy Ohjelmistot ja palvelut laserpisteaineistojen ja ilmakuvien käsittelyyn, katseluun sekä kartta- ja 3D-kaupunkimallituotantoon.
M4 Think Today Myynnissä mm. Maanmittauslaitoksen käytöstä poistetuista kartoista valmistettuja tuotteita.
E1 Topgeo Oy Topconin paikannus- ja mittausohjelmistojen avulla yhdistät suunnitelma- ja mittausaineistot saumattomasti. Paranna tuottavuutta, tiedonhallintaa ja prosesseja Topconin ratkaisuilla.
K1 Trimble Solutions Oy Trimble esittelee uusinta teknologiaa ja käytössä koeteltuja ratkaisuja. Tule tutustumaan Trimble Locus Cloudiin, markkinoiden ensimmäiseen selainpohjaiseen paikkatietojärjestelmään.
Tutustu samalla kuntien sähköisten palveluiden järjestelmiin.
A1 VideoDrone Finland Oy Miehittämätöntä maanmittausta suomalaisella laadulla ja palvelulla.
Luotettavat ja markkinoiden tehokkaimmat työkalut tekniseen ilmakuvaukseen.
D2 Viestintävirasto

Verkkotietopiste.fi tarjoaa verkkojen rakentajille tiedot yhteisrakentamishankkeista. Tule tutustumaan Vuoden Yhteisrakentamisteko2019 -kilpailuun. Digitaalinen Suomi rakennetaan yhdessä! Katso kilpailuohjeet www.yhteisrakentaminen.fi

 


 

Katso varaustilanne tästä