Laskutus

Maanmittauslaitos käsittelee ja arkistoi laskunsa sähköisesti.

Verkkolaskutusosoite

Maanmittauslaitoksen verkkolaskutusosoite:

  • Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003702459544
  • OpusCapita Group Oy:n välittäjätunnus: 003710948874
  • Maanmittauslaitoksen Y-tunnus: 0245954-4
  • Maanmittauslaitoksen ALV-tunnus FI02459544

Suoraan Maanmittauslaitokseen tai palvelukeskukseen tulevat laskut palautetaan. Laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta aineistoa kuin laskuja ja niiden liitteitä. Muu aineisto lähetetään tilaajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.

Osoita lasku jollekin toimintayksiköistämme: Paikkatietokeskus, Tietotekniikan palvelukeskus, Tuotanto tai Yleishallinto.

Laskun saajana tulee aina olla: Maanmittauslaitos / Toimintayksikkö / Tilaajan nimi.

E-lasku tai suoramaksu

E-laskun tilauksen voit tehdä oman verkkopankkisi kautta. Verkkopankista löydät listan laskuttajista, joilla on valmius e-laskujen toimittamiseen. Valitse listasta vaihtoehto Maanmittauslaitos. E-laskun tilaamisen yhteydessä käytetään tunnistustietona pääsääntöisesti henkilötunnusta.

Jos sinulle ei ole käytössä verkkopankkia, voit tehdä suoramaksusopimuksen oman pankkisi kanssa. Tässä tapauksessa Maanmittauslaitos lähettää laskuilmoituksen postitse sinulle ja pankki veloittaa maksun eräpäivänä suoraan tililtäsi.

Lisätietoja e-laskun tilaamisesta ja suoramaksusopimuksesta saat omasta pankistasi.

Maanmittauslaitos toimittaa myös yrityksille e-laskuja, jos yritys on ilmoittanut verkkolaskutustietonsa sähköpostitse kirjaamo@maanmittauslaitos.fi.

Laskutuksen ja perinnän yhteystiedot

Laskutuksen ja perinnän tavoitat numerosta 029 530 1135 (ma–pe klo 9–12). Kaikista Maanmittauslaitokseen soitetuista 0295-alkuisista puheluista peritään vain paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu.

Muina aikoina laskutukseen saa yhteyden: